Mobiele Frietkraam huren.

Bent u opzoek naar een mobiele frietkraam voor op uw feest? Frietfestijn zorgt er niet alleen voor dat uw feestje een echte ervaring wordt. We hebben ook de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

De mogelijkheiden van de mobiele Frietkraam

De mobiele frietkraam kan bijna overal komen. Zo bieden wij u altijd en overal een heerlijke maaltijd aan. Wilt u een frietkraam aan huis, natuurlijk kan dat! Wilt u een feestje geven na een voetbalkampioenschap? Ook dan voorzien wij u graag van onze heerlijke frieten en snacks! Wij zorgen voor een smakelijke maaltijd, een gezellige sfeer en laten alles netjes achter. Perfect voor iedere gelegenheid!

Geeft u een echt groot feest? Dan kunnen wij ook met meerdere frietkramen bij u op locatie komen. Alle frietkramen voldoen aan de wettelijke hygiëne en veiligheidseisen. Wij bezitten dan ook het HACPP certificaat. Zo bent u verzekerd van een Frietkraam die veilig en betrouwbaar is.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een mobiele Frietkraam huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Wat hebben wij nodig?

Om onze wagen op uw feest te kunnen plaatsen hebben wij wat ruimte nodig. Daarnaast vergen wij een stopcontact op redelijk nabije afstand. Wij verzoeken u om van te voren het aantal gasten en het door u vastgestelde menu door te geven. Zo voorkomen we dat we te veel of te weinig frieten, snacks en drinken meenemen. We willen natuurlijk dat alles perfect verloopt!

Nieuwsgierig? Vraag een offerte aan!

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze mobiele frietkraam. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een gelaagd feest wanneer Frietfestijn op uw feest is geweest.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!

Draai en win!

Spin voor een gratis extra optie!

1 spin per email Voer je e-mail in en win!
Draai het rad!
Never
Remind later
No thanks