Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 447 recensies
js_loader

Mobiele Frietkraam huren.

Frituurwagen huren Limburg | Frietfestijn | Foodtruck Eindhoven | Foodtruck huren
Foodtruck huren | Frietwagen huren Eindhoven

Voordelen mobiele frietkraam

Een feestje op een fijne zomeravond, of na een kampioenschap op uw voetbalclub. Een gezellige dag om nooit meer te vergeten. Dat kan toch niet zonder heerlijke snacks? Een mobiele frietkraam van Frietfestijn bezorgt u een heerlijke avond. Met een assortiment van 6 soorten friet en meer dan 26 soorten snacks is er voor ieder wat wils. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw feestgangers ook maar iets te kort komen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Door onze verschillende soorten verse friet en onze grote assortiment aan snacks is er voor iedereen wel iets te smullen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen kan genieten van de lekkerste, vers gebakken friet van de beste kwaliteit. Wij zorgen voor een compleet verzorgd feestje. U hoeft zich totaal geen zorgen te maken om alles met betrekking tot én rondom de mobiele frietkraam. Wij laten de plek weer achter zoals we deze aantroffen. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Frituur op uw feest

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

De Mobiele Frietkraam van Frietfestijn

Waarom een mobiele frietkraam huren van Frietfestijn? Wij verzekeren u altijd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met veel plezier én gemak de lekkerste friet voor u bakken. Hierdoor kunnen wij ons assortiment voor een klein prijsje aanbieden. Zónder kwaliteitsverlies.

Kwaliteit. De beste prijs-kwaliteitverhouding, en het grootste assortiment.
Betrouwbaar. Geen verborgen kosten, afspraak is afspraak.
Verantwoord. Wij frituren gezond, in schone en plantaardige olie.
Professioneel. Professionele uitstraling: onze wagen is altijd schoon.

Contact
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/frietwagen-fietfestijn-klep-open-voorkant.jpg
burger met saus | mayonaise | Geniet nu van een bedrijfslunch

Een mobiele Frietkraam huren?

Smullen van ons grootse assortiment bij u op locatie. De gezellige sfeer met een vleugje humor die wij met ons meebrengen zal bijdragen aan een geslaagd feest. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Onze frietkraam is altijd goed schoon, en wij vervangen het frituurvet op tijd. Dat verschil proeft u! Wij zijn in bezit van een HACCP certificaat. Dit certificaat geeft ons het recht om te zeggen ‘’Wij frituren veilig.’’ Hier zijn wij dan ook ontzettend trots op. Benieuwd? Huur nu een mobiele frietkraam van Frietfestijn.

Offerte aanvragen

Nieuwsgierig? Vraag snel een offerte aan!

Snackkar huren? Bekijk onze prachtige frietwagen!

Mobiele frietkraam op locatie

De mobiele frietkraam kan bijna overal komen. Zo bieden wij u altijd en overal een heerlijke maaltijd aan. Wilt u een frietkraam aan huis? Natuurlijk kan dat! Een feestje op locatie? Wij ontzorgen u graag met onze mobiele frietkraam. U huurt onze mobiele frietkraam al vanaf 40 personen. Wij rekenen geen reiskosten in regio Eindhoven! Plaatsen waar wij graag komen zijn bijvoorbeeld:

  • Breda
  • Eindhoven
  • Den Bosch
  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Son en Breugel
  • Best
Bespreek de mogelijkheden
Mobiele frietkraam huren? | Heerlijke snacks

Een mobiele Frietkraam huren? Reserveer op tijd

Wij willen natuurlijk dat alles perfect verloopt, en u verzekerd bent van een mobiele frietkraam op locatie. Daarom is het belangrijk om uw reservering op tijd te maken, en daarbij het aantal gasten door te geven. Om u overal een feest op locatie te kunnen bieden hebben wij een aantal dingen van u nodig.

Stopcontact binnen een straal van 30 meter.
Voldoende ruimte voor de snackwagen.
Het aantal gasten dat er aanwezig zullen zijn.

Nieuwsgierig? Vraag een offerte aan!

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze mobiele frietkraam. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een gelaagd feest wanneer Frietfestijn op uw feest is geweest.

Boeken