Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 447 recensies
js_loader

Frituur Op jouw feest.

snackwagen huren? | Franse frietjes |Frietfestijn

Genieten van frituur op uw feest?

Bent u opzoek naar een frituur op uw feest? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een assortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Offerte aanvragen
Foodtruck huren Eindhoven. Patatwagen huren?
burger met saus | mayonaise | Geniet nu van een bedrijfslunch

Mobiele Frietuur als origineel idee

Gaat u een feest geven en wilt u uw gasten iets lekkers voorzetten? Reserveer dan eens een mobiele frituur- en patatkraam. Bij Frietfestijn.nl kunt u een frietwagen bestellen die overal in Nederland en België op locatie komt. Wij nemen naast verse friet, ook de lekkerste snacks mee. Ons vriendelijke en bekwame personeel bereidt alles ter plekke voor u en uw visite. Onze mobiele frituur heeft een frituur en oven van hoge capaciteit, zodat duizenden bestellingen kunnen worden afgehandeld.

Bespreek de mogelijkheden
burger met saus | mayonaise | Geniet nu van een bedrijfslunch

Veilig en hygiënisch Frituren

Onze mobiele frituur- en patatkraam is ingericht volgens de laatste wettelijke eisen. U kunt er zeker van zijn dat onze wagen volledig veilig en hygiënisch is. Alle medewerkers van de mobiele frituur- en patatkraam zijn ervaren en servicegericht. De klant is koning, dat is voor hen vanzelfsprekend.

Voordat onze mobiele frituur- en patatkraam bij u langs komt, geeft u aan ons door welke snacks u wilt bestellen. Om het voor u gemakkelijk te maken heeft Frietfestijn.nl al een aantal menu’s samengesteld. Maar u kunt natuurlijk ook zelf kiezen wat u wilt. De prijs van het geheel hangt uiteindelijk af van het aantal personen en de menukeuze.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als de mobiele frituur van Frietfestijn.nl is geweest.

Reserveren

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Frituurwagen huren in Limburg?

Een mobiele Frituurwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte