Mobiele frituur

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

U gaat een feest geven en wilt u gasten iets lekkers voorzetten. Reserveer dan eens een mobiele frituur- en patatkraam. Bij Frietfestijn.nl kunt u een frietwagen bestellen die overal in Nederland en België op locatie komt. Wij nemen naast verse friet, ook de lekkerste snacks mee. Ons vriendelijke en bekwame personeel bereidt alles ter plekke voor u en uw visite. Onze mobiele frituur heeft een frituur en oven van hoge capaciteit, zodat duizenden bestellingen kunnen worden afgehandeld.

Onze mobiele frituur- en patatkraam is ingericht volgens de laatste wettelijke eisen. U kunt er zeker van zijn dat onze wagen volledig veilig en hygiënisch is. Alle medewerkers van de mobiele frituur- en patatkraam zijn ervaren en servicegericht. De klant is koning, dat is voor hen vanzelfsprekend.

Voordat onze mobiele frituur- en patatkraam bij u langs komt, geeft u aan ons door welke snacks u wilt bestellen. Om het voor u gemakkelijk te maken heeft Frietfestijn.nl al een aantal menu’s samengesteld. Maar u kunt natuurlijk ook zelf kiezen wat u wilt. De prijs van het geheel hangt uiteindelijk af van het aantal personen en de menukeuze.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bel of mail gerust. De medewerkers van Frietfestijn.nl staan u graag te woord.

Het is pas een geslaagd feest als de Mobiele frituur van Frietfestijn.nl is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen