Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 441 recensies
js_loader

Frietwagen huren voor jouw feest?

Kies voor Frietfestijn!

Het huren van een Frietwagen doe je bij FrietFestijn! Wij komen op locatie met de lekkerste hapjes, beste kwaliteit service en een flinke klodder gezelligheid. Bij Frietfestijn willen wij van elk feestje een succes maken. Nieuwsgierig hoe wij dat doen? Dit zijn een aantal van de voordelen van Frietfestijn:

  • De beste service (4.9/5 beoordeeld)
  • De lekkerste snacks en friet van de BeNeLux
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Vraag een offerte aan
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/05/20230603-20230603-IMG_7924-scaled.jpg

Frietwagen met hoge capaciteit

Frietwagen huren voor een groter gezelschap? Geen probleem! Wij kunnen met onze frietwagen wel 800 servings per uur serveren aan je gasten.

Eigenaar Frietwagen Frietfestijn - Mitchel Gulien
Frietfestijn - Ballonen

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Friet op locatie!

ons werkgebied omvat heel Nederland en België!

Ons werkgebied omvat geheel Nederland, België en Duitsland. Tijdens het boeken spreken we een tijd en locatie af. Zo komt er niemand voor een verrassing te staan. Wij maken van jouw feestje een smakelijk succes! Onze verse frietjes worden geserveerd in puntzakken en onze kwaliteit snacks worden à la minute voor jou gebakken. Uiteraard wordt alles bereid in plantaardige olie.

meer weten?
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Friet-op-locatie-Overzichtskaart.png

Voor iedere gelegenheid

Onbeperkt friet en snacks voor je gasten

Een frietwagen huren is ideaal voor alle evenementen en gelegenheden met meer personen. Wij serveren al ruim 15 jaar de lekkerste friet en krokante snacks. Zo komen wij op bruiloften, communies, privé-feesten en zakelijke evenementen. Alle gasten mogen onbeperkt smullen en jij hoeft nergens naar om te kijken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag snel een offerte aan of neem contact op.

Welk menu past het best bij jou?

even alles op een rijtje

prijzen
9,50 11,- 14,-
Loaded Fries
0 3 6
Sauzen
13 15 14
Snacks
14 20 22
Minimale tijd
1 uur 1.5 uur 2 uur
offerte offerte offerte
direct boeken direct boeken direct boeken

Frietwagen huren, makkelijk toch?

Ook zorgeloos genieten van de lekkerste hapjes tijdens je feest? Kies dan voor Frietfestijn, gegarandeerd een geslaagd feest.

Goed om te weten

Wij zijn flexibel en denken graag met je mee

Onze frietwagen huren voor minder dan 40 personen? Dat kan! Het startbedrag is wel gebaseerd op 40 pers. Je kunt tot uiterlijk 7 dagen van te voren het aantal personen wijzigen.

Kosteloos annuleren kan tot 30 dagen voor de boeking. Binnen 30 dagen brengen wij 50% van de totale boeking in rekening. In de laatste 3 dagen brengen wij 100% van de totale boeking in rekening

meer weten?
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/08/20230929-IMG_8191-scaled.jpg

FAQ

Veelgestelde vragen

Jazeker. De gasten mogen onbeperkt komen genieten van al ons eten. Per persoon per ronde mag er een frietje en snack besteld worden. Zo kan je gedurende de baktijd zo vaak komen bestellen als je wil
Logo Frietfestijn
Het juiste aantal personen moet minimaal 7 dagen voor de boekingsdatum, vóór 16:00 uur, zijn doorgegeven. Dit kan enkel schriftelijk (mail)
Logo Frietfestijn
Kosteloos annuleren kan tot 30 dagen vóór de boeking. Dit kan enkel schriftelijk (mail). Buiten deze termijn brengen wij 50% van de totale som in rekening.
Logo Frietfestijn