Welkom bij FrietFestijn.

Onze horecageschiedenis gaat zo’n 38 jaar terug naar het Winkelcentrum Woensel te Eindhoven. Dit is de plek waar wij begonnen zijn met restaurant Queen Bee. Na een aantal jaren gingen wij vanuit die locatie ook privé- en bedrijfsfeesten, partijen en evenementen verzorgen. Er kwam steeds meer vraag naar een frietwagen met puntzakken friet en hierop zijn wij toen natuurlijk gaan inspelen.

Het verzorgen van feesten, partijen en evenementen vanuit onze frietwagen is dan ook onze specialiteit geworden. Wij komen met onze HACCP gekeurde frietwagens bij u op locatie. Ons werkterrein bevat geheel Nederland, Belgie en Duitsland. Wij spreken met u een locatie en een tijdstip af. Vervolgens gaan wij van uw feest een succes maken! d.m.v. het verstrekken van puntzakken verse friet en a la minuut gebakken snacks van een super kwalitiet. Uiteraard wordt alles bereidt in vloeibaar, plantaardig en schoon vet.

Lekker smullen en uw buikje vullen!

Van het door u gekozen assortiment kunt u met uw gasten gedurende 1  tot 1,5 uur onbeperkt smullen aan onze frietwagen. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan. Wij hanteren per menu een minimum bedrag corresponderend met 40 betalende volwassenen. Het andere wensen menu is beschikbaar vanaf 100 personen.

Betrouwbare feestpartner

Met de snackwagen van Frietfestijn neemt u dan ook de juiste feestpartner in de arm. Wij dragen er zorg voor dat uw feest een succes wordt waarover men nog lang zal na praten. U komt dan ook als gastvrouw/heer goed voor de dag en u hoeft zich geen zorgen te maken dat de innerlijke mens van uw feestgangers iets te kort komt.

Boek op tijd want vol is vol, maar check voordat u gaat reserveren altijd eerst de datum en het tijdstip om teleurstellingen te voorkomen.

Alvast bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Onze trots, de snackwagen

Wanneer u goed voor de dag wilt komen, twijfel dan niet langer. Wij hechten erg veel waarde aan hygiëne, versheid en kwaliteit.  Met onze prachtige luxe snackwagen weet bent u verzekerd van een goede uitstraling en service.

Een snackwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!