Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 490 recensies
js_loader
Patatkraam huren - Frietfestijn

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Algemeen

De prijs is sterk afhankelijk van jouw wensen. Welke pakket je kiest, hoeveel gasten er zijn en welke extra's je graag zou willen. We raden het hierom aan om een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen.
Logo Frietfestijn
Helaas niet. De opties zijn enkel voor het totale gezelschap te boeken.
Logo Frietfestijn
Wij zijn gevestigd in Eindhoven. Ons werkgebied is door heel Nederland, België en Duitsland.
Logo Frietfestijn
Extra tijd is bij te boeken vanaf €0,50 per persoon. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is extra tijd rond etenstijd duurder dan bijvoorbeeld rond de lunch. Je kan hiervoor altijd vrijblijvend een offerte opvragen.
Logo Frietfestijn
Jazeker. De gasten mogen onbeperkt komen genieten van al ons eten. Per persoon per ronde mag er een frietje en snack besteld worden. Zo kan je gedurende de baktijd zo vaak komen bestellen als je wil
Logo Frietfestijn
Een stopcontact op een vrije groep is voor ons voldoende. Onze frietpan bakt op gas. Onze vriezers, koelingen, bain marie en afzuiger werken op stroom.
Logo Frietfestijn
Wij hebben een vlakke verharde ondergrond nodig van 7x5x3,5 LxBxH. De breedte is inclusief het verkoopluik. Drie autolengtes in een een straat of een dubbele oprit zou bijvoorbeeld perfect zijn.
Logo Frietfestijn

Eten

Wij hebben altijd ook lactose- en glutenvrije producten voorradig. Vraag ons personeel terplekke wat we beschikbaar hebben. Let op: we werken in dezelfde ruimte met allergenen en wij kunnen kruisbesmetting daarom niet uitsluiten.
Logo Frietfestijn
Hier komen we later nog op terug.
Logo Frietfestijn
Jazeker. Wij bieden ook een 100% halal menu aan. Stuur ons een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.
Logo Frietfestijn
Een frikandel speciaal natuurlijk!
Logo Frietfestijn

Financieel

Kosteloos annuleren kan tot 30 dagen vóór de boeking. Dit kan enkel schriftelijk (mail). Buiten deze termijn brengen wij 50% van de totale som in rekening.
Logo Frietfestijn
Wij hebben diverse menu’s beschikbaar. Onbeperkt al vanaf 9,- per persoon.
Logo Frietfestijn

Personen

Het juiste aantal personen moet minimaal 7 dagen voor de boekingsdatum, vóór 16:00 uur, zijn doorgegeven. Dit kan enkel schriftelijk (mail)
Logo Frietfestijn
Jazeker, wij zijn ook te boeken voor kleinere groepen. Wij hanteren wel een startbedrag dat gebaseerd is op 40 betalende volwassenen.
Logo Frietfestijn