Huur Frietwagen op locatie!

Bent u opzoek naar een Frietwagen op locatie? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De Frietwagen waar u wilt!

Met een assortiment van 6 soorten friet en een keuze uit 26 soorten snacks en vele sauzen is frietfestijn marktleider voor een frietwagen op locatie. U kunt een frietwagen op locatie huren in geheel Nederland, België of Duitsland. Met een frietwagen op locatie ontzorgen wij u wat betreft de verzorging van de inwendige mens. Met een frietwagen op locatie heeft u zelf uw handen vrij voor uw gasten. Wij denken met u mee om uw feest te laten slagen en vanuit de frietwagen op locatie voorzien wij dan uw gasten van puntzakken heerlijke verse goudbruine frietjes en snacks. Over uw frietwagen op locatie zal men dan ook nog lang spreken.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen langs is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!