Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 358 recensies
js_loader

Huur een Frietwagen op locatie!

Frietwagen op locatie aan huis | Foodtruck huren | Foodtruck Tilburg

Ook een frietwagen huren op locatie?

Zoekt u een Frietwagen om te huren op locatie? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Wij hebben een assortiment van 6 soorten verse friet en van 26 soorten snacks met heel veel sauzen. Hiermee kunnen uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Offerte aanvragen
Frietkraam huren Eindhoven of Son? Frietfestijn

De Frietwagen waar u wilt!

U kunt een frietwagen op locatie huren in geheel Nederland, België of Duitsland. Met een frietwagen op locatie ontzorgen wij u wat betreft de verzorging van de inwendige mens. En dat vanaf €3,- p.p.!

Handen vrij voor uw gasten

Met een frietwagen op locatie heeft u zelf uw handen vrij voor uw gasten. Wij denken met u mee om uw feest te laten slagen! Vanuit de frietwagen op locatie voorzien wij dan uw gasten van puntzakken heerlijke verse goudbruine frietjes en snacks. Men zal nog lang te spreken zijn over onze friet.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen langs is geweest.

Offerte

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie

Een Frietwagen op locatie huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte aanvragen