Frietwagen op uw bruiloft.

Zoekt u een frietwagen voor op uw bruiloft? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Frietwagen als origineel idee

U kunt bij ons een Frietwagen huren voor op uw bruiloft. u heeft dan een orgineel idee waarvan uw gasten zeker onder de indruk zullen zijn. Een Frietwagen op uw bruiloft kunt u al vanaf 40 personen huren, en u zult staan te kijken van de voordelige tarieven die wij daar voor hanteren. U kunt dan met uw gezelschap onbeperkt genieten uit het door u gekozen assortiment van heerlijke puntzakken verse friet en snacks van de beste kwaliteit.

Aanvullend programma

Ook kunt u kiezen voor een avondvullend programma d.m.v. het huren van een Frietwagen voor op uw bruiloft, Ons vakbekwame personeel voorziet u en uw gasten dan gedurende de hele avond van lekkere hapjes, friet, snacks, ijsjes, kortom te veel om op te noemen.

Wilt u graag een frietwagen huren voor op uw bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@frietfestijn.nl of door te bellen naar 06 245 552 63 en u zult versteld staan van onze voordelige prijzen.

Het is pas een geslaagde bruiloft of feest als de Frietwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Frietwagenverhuur

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!