Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 465 recensies
js_loader

Frietwagen op uw bruiloft.

Frietwagen op uw bruiloft?

Frietwagen als origineel idee

Zoekt u een frietwagen voor op uw bruiloft? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

U kunt bij ons een Frietwagen huren voor op uw bruiloft. u heeft dan een orgineel idee waarvan uw gasten zeker onder de indruk zullen zijn. Een Frietwagen op uw bruiloft kunt u al vanaf 40 personen huren, en u zult staan te kijken van de voordelige tarieven die wij daar voor hanteren. U kunt dan met uw gezelschap onbeperkt genieten uit het door u gekozen assortiment van heerlijke puntzakken verse friet en snacks van de beste kwaliteit.

Frietwagen op locatie | Frietfestijn | Foodtruck op locatie
Snackwagen huren? | Foodtruck huren | FrietfestijnSnackwagen huren? | Foodtruck huren | Frietfestijn

Aanvullend programma

Ook kunt u kiezen voor een avondvullend programma d.m.v. het huren van een Frietwagen voor op uw bruiloft, Ons vakbekwame personeel voorziet u en uw gasten dan gedurende de hele avond van lekkere hapjes, friet, snacks, ijsjes, kortom te veel om op te noemen.

Wilt u graag een frietwagen huren voor op uw bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@frietfestijn.nl of door te bellen naar 06 245 552 63 en u zult versteld staan van onze voordelige prijzen.

Het is pas een geslaagde bruiloft of feest als de Frietwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Offerte aanvragen

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Mobiele frietkraam huren? | Heerlijke snacks

Frietwagenverhuur

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte