Frietwagen aan huis?

Geeft u een feest? Wilt u uw gasten verwennen met heerlijke friet en snacks? Dan is een frietwagen aan huis een must! De Frietwagen van Frietfestijn heeft het grootste assortiment en de beste prijs/kwaliteitsverhouding!
Ons betrokken personeel zorgt ervoor dat u en uw gasten heerlijk genieten van onze friet, snacks en sauzen.

Frietfestijn heeft jaren ervaring in de horeca! Onze Frietwagen en ons vakbekwame personeel kan op bijna elke locatie in Nederland komen om uw evenement van heerlijke friet en snacks te voorzien.

Het huren van een Frietwagen aan huis is dé ideale oplossing wanneer u uw gasten van een lekkere en originele maaltijd wilt voorzien. Uit ervaring blijkt dat men zeer tevreden is met onze goudbruine friet, snacks en sauzen. Ook heeft u zelf meer tijd voor uw gasten wanneer wij u het werk uit handen nemen.

Ons assortiment

Frietfestijn heeft een groot assortiment. Zo hebben wij menu’s voor elke gelegenheid, van bedrijfslunches tot verjaardagsfeestjes. In de prijslijst vindt u de standaard menu’s en de prijzen die we hiervoor vragen. Daarnaast helpen wij u natuurlijk met de juiste keuze! Zo zullen wij meedenken met wat het best bij uw feest past en zorgen wij ervoor dat de menu’s perfect passen binnen uw perfecte plaatje.

Heeft u interesse in een Frietwagen aan huis? Mail info@frietfestijn.nl  of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Onze Frietwagen

Hoge kwaliteit. Toch betaalbaar.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij kwaliteit leveren zonder dat dit al te veel hoeft te kosten. Zo heeft u al een frietje vanaf €2,75 per persoon!

Een gevarieerd assortiment.

Dat beloven wij u. Met 6 verschillende verse frietsoorten en 26 soorten snacks verzekeren wij u en uw gasten van een smakelijke ervaring. Zo verzorgen wij uw gasten met plezier terwijl zij heerlijk onbeperkt smullen en hun buikjes vullen.

Hygiëne, dat proeft u!

Onze frietwagen is altijd schoon. Hygiëne staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat onze frietwagen goed schoongemaakt wordt. Door een hygiënische omgeving werken wij met meer plezier én dat proeft u!

Waarom een Frietwagen huren?

Wanneer u een snackwagen huurt bij Frietfestijn zorgt u niet alleen voor een heerlijke maaltijd, maar ook voor een geweldige ervaring. Onze frietwagen op uw feest blijft veel langer hangen dan enkel een lekker hapje en een drankje. Daarnaast zorgt ons gezellige personeel voor een leuke sfeer zodat uw gasten zich heerlijk op hun gemak voelen! Een snackwagen is dus een echte ervaring!

Uw gasten worden verwend.

Bij een frietwagen aan huis worden uw gasten natuurlijk heerlijk verwend met een hapje en een drankje. Maar naast het verzorgen van een heerlijke maaltijd, zorgen wij ook voor een gezellige sfeer. Even een babbeltje hier, een grapje daar, de verzorging van uw gasten gaat verder dan alleen de smakelijke snacks!

U wordt ontzorgd.

Wanneer u een snackwagen huurt bij Frietfestijn zorgt dit niet alleen voor een geweldige ervaring, maar ook u hoeft zich geen zorgen te maken om het eten. U kunt zich focussen op het verzorgen van de gasten. Het regelen van vervolg activiteiten of u geniet zelf even van een hapje. Wij verzorgen de maaltijd compleet.

Hygiëne, alweer?

Zoals eerder besproken, hygiëne is voor ons erg belangrijk, dat geld niet alleen voor onze frietwagen. Nadat uw gasten heerlijk gesmuld hebben zorgen wij ervoor dat we de plek netjes achterlaten.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietwagen huren van frietfestijn?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in een Frietwagen aan huis? Mail dan naar info@frietfestijn.nl  of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Het is pas een geslaagd feest, als de frietwagen van Frietfestijn aan huis is geweest!

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!