Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 429 recensies
js_loader

Frietwagen aan huis?

frietfestijn snackwagen huren

Ook een frietwagen aan huis?

Geeft u thuis een feest? Wilt u uw gasten verwennen met heerlijke friet aan huis? Dan is een frietwagen een must! De frietwagen van Frietfestijn heeft het grootste assortiment, hierdoor kunnen wij garanderen dat er voor iedereen wat heerlijks te smullen is. Daarnaast hebben wij de beste prijs/kwaliteitsverhouding! Ons betrokken personeel zorgt ervoor dat u en uw gasten heerlijk genieten van onze friet, snacks en sauzen. Wie wilt er nou geen frietwagen aan huis?

Ruim 15 jaar ervaring

Frietfestijn heeft jaren ervaring in de horeca! Onze Frietwagen en ons vakbekwame personeel kan op bijna elke locatie in Nederland komen om uw evenement van heerlijke friet en snacks te voorzien.

De ideale oplossing

Het huren van een frietwagen aan huis is dé ideale oplossing wanneer u uw gasten van een lekkere en originele maaltijd wilt voorzien. Een feestje, een bruiloft, een personeelsfeest. Wij verzorgen het allemaal. En zeg nou eerlijk. Wie houdt er nou niet van een heerlijk goudbruin frietje. Uit ervaring blijkt dat men zeer tevreden is over onze kwaliteit. Door een frietwagen aan huis te huren bent u niet alleen verzekerd van een heerlijke maaltijd. U houdt zelf meer tijd over om met uw gasten te praten. Ideaal!

Frietwagen aan huis?
Lekkere friet, verzorgd door een frietwagen aan huis?

Het grootste assortiment

Frietfestijn heeft een groot assortiment. Zo hebben wij menu’s voor elke gelegenheid, van bedrijfslunches tot verjaardagsfeestjes. In de prijslijst vindt u de standaard menu’s en de prijzen die we hiervoor vragen. Daarnaast helpen wij u natuurlijk met de juiste keuze! Zo zullen wij meedenken met wat het best bij uw feest past en zorgen wij ervoor dat de menu’s perfect passen binnen uw perfecte plaatje.

Heeft u interesse in een Frietwagen aan huis? Mail info@frietfestijn.nl of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Contact

Onze Frietwagen

Hoge kwaliteit. Toch betaalbaar.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij kwaliteit leveren zonder dat dit al te veel hoeft te kosten. Zo heeft u al een frietje aan huis vanaf €3,- per persoon!

Een gevarieerd assortiment.

Dat beloven wij u. Met 6 verschillende verse frietsoorten en 26 soorten snacks verzekeren wij u en uw gasten van een smakelijke ervaring. Zo verzorgen wij uw gasten met plezier terwijl zij heerlijk onbeperkt smullen en hun buikjes vullen.

Hygiëne, dat proeft u!

Onze frietwagen is altijd schoon. Hygiëne staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat onze frietwagen goed schoongemaakt wordt. Door een hygiënische omgeving werken wij met meer plezier én dat proeft u!

Foodtruck huren | Frietwagen huren Eindhoven

Waarom een Frietwagen aan huis?

Wanneer u kiest voor friet aan huis zorgt u niet alleen voor een heerlijke maaltijd, maar ook voor een geweldige ervaring. Onze frietwagen op uw feest blijft veel langer hangen dan enkel een lekker hapje en een drankje. Daarnaast zorgt ons gezellige personeel voor een leuke sfeer zodat uw gasten zich heerlijk op hun gemak voelen! Friet aan huis is dus een echte ervaring!

Uw gasten worden verwend.

Wanneer u een kiest voor een frietwagen aan huis worden uw gasten natuurlijk heerlijk verwend met een hapje en een drankje. Maar naast het verzorgen van een heerlijke maaltijd, zorgen wij ook voor een gezellige sfeer. Even een babbeltje hier, een grapje daar, de verzorging van uw gasten gaat verder dan alleen de smakelijke snacks!

U wordt ontzorgd.

Wanneer u een snackwagen huurt bij Frietfestijn zorgt dit niet alleen voor een geweldige ervaring, maar ook u hoeft zich geen zorgen te maken om het eten. U kunt zich focussen op het verzorgen van de gasten. Het regelen van vervolg activiteiten of geniet zelf even van een hapje. Wij verzorgen de maaltijd compleet.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Frietfestijn?

Hygiëne, alweer?

Zoals eerder besproken, hygiëne is voor ons erg belangrijk, dat geld niet alleen voor onze frietwagen. Nadat uw gasten heerlijk gesmuld hebben zorgen wij ervoor dat we de plek netjes achterlaten zoals wij deze hebben aangetroffen.

Friet aan huis vs zelf een frietje bakken
Gezonder.

Wij bakken in volledig plantaardige olie en vetten. Dit is gezonder dan uw traditionele olie en vetten. Misschien denkt u nu. Oke wat als ik dit zelf doe?Naast het gebruik van gezondere middelen zijn wij in het bezit van een HACCP certificaat. Dit certificaat geeft aan dat onze frieten en snacks gevarenvrij gemaakt worden. Dit alles zorgt ervoor dat wij met recht het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen voeren. Wil je meer weten over HACCP? Klik dan hier

Moeiteloos.

Door ons enthousiasme en onze jarenlange ervaring bakken wij met gemak en plezier uw friet en snacks snel en vooral lekker klaar. Het kost u geen moeite! Daarnaast gebruiken wij een speciaal ingerichte snackwagen om zo makkelijker een heerlijke maaltijd klaar te maken. En een frietje aan huis kost bijna niets!

Ik wil een frietwagen aan huis
Lekkere friet, verzorgd door een frietwagen aan huis?

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie
Frietcar huren? Frietwagen Frietfestijn

Een Frietwagen huren van frietfestijn?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in een Frietwagen aan huis? Mail dan naar info@frietfestijn.nl of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Het is pas een geslaagd feest, als de frietwagen van Frietfestijn aan huis is geweest!

Boeken