Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 416 recensies
js_loader

Friet op locatie

frietfestijn snackwagen huren | Frietkot huren | Foodtruck Tilburg

Friet op locatie voor elk feest of evenement

De lekkerste van de BeNeLux, al meer dan 15 jaar

Geeft u een feest, en wilt u friet op locatie laten serveren? Dan is onze frietwagen niet te weg te denken! De Frietwagen van Frietfestijn heeft het grootste assortiment en de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Ook zorgt ons betrokken personeel ervoor dat u en uw gasten heerlijk genieten van onze friet, snacks en sauzen.

Wij hebben een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks! Hiermee garanderen wij u van een geslaagd feest!

https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/afbeelding-frietwagen-zonder-iemand-er-in.jpg
Feest bij de Frietwagen

De lekkerste friet op locatie

Het huren van een frietwagen is dé ideale oplossing wanneer u uw gasten van een lekkere en originele maaltijd op locatie wilt voorzien. Onze frietkar is voor iedere gelegenheid geschikt. Zo leveren wij friet op locatie voor particulieren, bedrijven, feesten, bruiloften, en veel meer. Uit ervaring blijkt dat men zeer tevreden is met onze goudbruine friet, snacks en sauzen. Ook heeft u zelf meer tijd voor uw gasten wanneer wij u het werk uit handen nemen.

Wat betekent Friet op locatie voor u?

Genieten van heerlijke snacks en frieten
Het smulfestijn wordt letterlijk naar u toegebracht
Geen extra moeite / zorgen, alles wordt voor u geregeld
De locatie wordt achtergelaten zoals wij deze aantreffen

Vraag nu een offerte aan

Frietfestijn, uw partner in evenementen catering!

Wij serveren onze frietjes op locatie

Onze frietkar is te huren voor een vast bedrag per persoon. Echter gelden er aangepaste prijzen voor grotere groepen. Ook zijn er bij de Frietkar diverse menu’s mogelijk om het volledig naar wens in te vullen. Komt u uit de regio Eindhoven? Dan zijn er geen reiskosten verbonden aan de snackwagen. Moeten wij verder rijden dan 20 kilometer, dan berekenen wij een kleine transportvergoeding.

De frietkar reserveren

De frietkar van Frietfestijn is absoluut een trekpleister op uw evenement, ook is het een originele en leuke manier om de aanwezigen van een lekkere maaltijd te voorzien. U heeft er zelf geen werk aan! Wel raden wij u sterk aan om de frietkar tijdig te reserveren, uw wensen en het aantal personen aan ons door te geven. Zo bent u verzekerd van een heerlijke maaltijd op uw feest!

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietkar. Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een geslaagd feest als de frietkar van Frietfestijn is geweest.

Boeken
Patatkraam Rotterdam & Amsterdam | Snacks | Foodtruck op locatie huren

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie
Frietkar mobiel | Heerlijke friet op locatie

Friet op locatie voor uw feestje?

Door het huren van onze frietkar krijgt u heerlijke friet op locatie. Hiermee geeft u uzelf en uw gasten de kans om één à anderhalf uur onbeperkt te smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Echter hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Ook hier houden wij hier rekening mee. Zo bent u compleet ontlast. Tot slot wordt er van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan!

Bedrijfslunch op locatie

Naast feestjes en evenementen verzorgen wij ook graag uw bedrijfslunch op locatie. We zorgen ervoor dat al uw werknemers bediend worden met heerlijke snacks en frieten. Zonder dat u ook maar ergens naar om hoeft te kijken. De bedrijfslunches kunnen helemaal op maat worden afgestemd. Zo krijgt u precies wat u wilt.

Prijzen Pakketten