Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 465 recensies
js_loader

Catering Lunch

Patat - Steppegras - Patatsoorten - Frietfestijn

Ontdek de voordelen van een lekkere lunch met catering.

Heerlijk genieten, zonder moeite

Een heerlijke (bedrijfs)lunch organiseren is geen gemakkelijke taak. Het vergt veel planning, aandacht en energie. Energie en aandacht die je wellicht beter in de personen om je heen kunt steken. Jij mag namelijk óók gewoon genieten van zo’n lekkere maaltijd. Maar wat zijn eigenlijk alle voordelen van het inhuren van een catering voor jouw lunch?

  • Gemak en tijdsbesparing
  • Diversiteit en hoeveelheid
  • Professionele presentatie én topkwaliteit / verse friet / A kwaliteit snacks
  • Volledige aandacht voor jouw gasten
Contact
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/02/pexels-pablo-macedo-845847-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/10/Frietfestijn-Ballonen.svg

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Mobiele frietkraam huren? | Heerlijke snacks

Geen moeite én bespaar kostbare tijd

Een van de grootste voordelen van catering lunch is het gemak en de tijd die het bespaart. Door een cateringbedrijf in te schakelen hoef je je nergens zorgen om te maken. Je hoeft geen inkopen te doen, geen maaltijden te bereiden én niks op te ruimen. Makkelijker wordt het niet. Verder is het natuurlijk fantastisch dat je tijd overhoudt, tijd die je nu in andere dingen kunt steken.

Diverse maaltijden voor iedereen

Door een cateringbedrijf in te schakelen voor het organiseren van de lunch zorg je ervoor dat iedereen heerlijk kan genieten van een lekkere maaltijd. Met een breed scala aan maaltijden is er altijd wel iets voor iedereen. Daarnaast zijn maaltijden geprepareerd door een professional, vaak vele malen lekkerder. Al is het natuurlijk heel lastig om te winnen van Oma’s geheime recept… Wij denken dat wij het kunnen.

Frietfestijn | Bedrijfslunch | Salades | Heerlijke Friet | Bedrijfslunch

De lekkerste maaltijden

We kunnen natuurlijk niet voor iedereen spreken, maar wij geloven er sterk in dat je als cateringbedrijf de lekkerste maaltijden moet aanbieden. Dat beloven wij dan ook. Met onze A-kwaliteit snacks en heerlijke verse friet weet je zeker dat jouw lunch puur genieten wordt.

Alle aandacht, voor iedereen

Wanneer je een lunch host is het natuurlijk veel gezelliger als je even een praatje kan maken met jouw gasten. Door te kiezen voor een lunch met catering krijg je alle tijd om iedereen even langs te gaan en een babbeltje te maken. Wij verzorgen de rest.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem snel contact op

Contact

Bedrijfslunch met catering

voor ieder wat wils

Naast een particuliere lunch is het natuurlijk ook een fantastisch idee om een bedrijfslunch met catering te organiseren. Een bedrijfslunch biedt vele voordelen en is een fantastische manier om jouw hardwerkende werknemers te bedanken voor hun inzet. Wat de voordelen zijn van een bedrijfslunch lees je hier. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem snel contact op.

Contact
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/02/pexels-engin-akyurt-3228803-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg

Waarom Frietfestijn?

Frietfestijn staat voor service en kwaliteit

Al jaren bakken wij de lekkerste A-kwaliteit snacks en verse friet klaar voor vele gezellige gasten. Met veel plezier bakken wij jouw favoriete maaltijden gaar onder het genot van een lekker blikje fris en een gezellig praatje. Wij verzorgen het complete gebeuren. We laten de plek namelijk altijd achter zoals we deze aantroffen.

https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/afbeelding-van-3-friet-met-3-sate.jpeg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/10/Frietfestijn-Ballonen.svg

Tevreden klanten

De hoogste beoordeelde frietwagen van de BeNeLux!

4.9
js_loader
klantwaardering uit meer dan

465
js_loader

tevreden klanten

Heel leuke perdoneel en lekker eten! Zeker aanrader!
Echt super geregeld van het begin tot het eind. Makkelijk online bestellen, heerlijke friet en snacks, leuk team enthousiaste medewerkers die er echt zin in hadden. Vele complimenten namens al onze gasten, waarvan ik er zeker 5 al doorgestuurd heb. Top gedaan
Toppers, en brengen gezelligheid en lekkernijen mee!
js_loader

Gevulde buikjes

Wij hebben dit jaar al

0

buikjes gevuld

Frietfestijn - Ballonen

26+ Snacks, 6+ soorten frieten, tallozen sauzen en meer.

Wij willen dat iedereen kan genieten van de lekkerste snacks en frieten. Hierom bieden wij een groot assortiment aan gevarieerde lekkernijen aan. Denk hierbij niet alleen aan de bitterballen en de frikandellen, maar ook aan de vega(n) en halal mogelijkheden. Nieuwsgierig wat er nog meer mogelijk is? Neem gerust contact op.

Contact

Hoe werkt het?

Compleet ontzorgd, heerlijk genieten.

Wij werken in principe met een 3-stappen systeem. We hebben graag eerst contact om een idee te krijgen van jouw wensen. Vervolgens wordt de boeking geplaatst en moeten wij deze accepteren. Wanneer dat is gebeurd, komen we met alle liefde en plezier op locatie om jouw favoriete maaltijd voor te bereiden.

 

https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/aangespast-over-ons-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg
frietsoorten | friet, patat, frietjes | alles wat je moet weten over friet

Contact

Wij willen dat iedereen kan genieten van hun favoriete maaltijd. Hierom is het belangrijk dat we precies weten wat de wensen zijn. Om deze reden hebben wij graag contact van tevoren. Dit doen we telefonisch, via mail of via ons contactformulier. Wanneer je ons offerteformulier invult krijgen wij een goed idee van jouw wensen en kunnen we een prijsopgave maken. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Vaak nemen we nog even contact op om alles samen even door te nemen. Zo weten we zeker dat alles 100% duidelijk is.

Boeking plaatsen

Wanneer we precies weten wat jij wilt kun je een boeking plaatsen via ons boekingssysteem. Ook kunnen wij de boeking voor jou aanmaken. Wanneer jouw boeking is geplaatst staat de afspraak voor ons vast. Geen zorgen, jij hebt alle tijd om jouw afspraak nog even te overwegen. Je kunt namelijk tot 7 dagen van tevoren annuleren. Zo zit jij nergens aan vast, en ben je toch verzekerd dat wij de lekkerste maaltijden komen klaarmaken.

Heerlijk genieten van de lekkerste maaltijden

That’s it. Het is nu wachten geblazen tot de grote dag. Wij bakken dan de lekkerste maaltijden zonder dat jij je ergens zorgen over hoeft te maken. Met een lach en een gepast vleugje humor maken wij jouw favoriete maaltijd graag klaar. Een frisje er bij en voila; Jouw lunch kan niet meer stuk. Wanneer alle buikjes vol zijn, ruimen wij alles netjes op. Precies zoals we de plek aantroffen.

Heerlijk genieten van die lekkere frieten en snacks

Bekijk onze menu's

Ook een catering voor jouw lunch?

Waar wacht je nog op?

Kies jij voor gemak én kwaliteit? Kies dan voor Frietfestijn. Wij komen graag langs om jouw favoriete maaltijden klaar te maken. Zonder moeite, zonder zorgen, wordt jouw lunch volledig geregeld. Ook nieuwsgierig? Neem snel contact met ons op.

Contact
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/kipnuggets-met-friet-met-ketchup.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg