Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 429 recensies
js_loader

Bedrijfslunch

Frietfestijn | Catering op uw evenement

Geniet van een bedrijfslunch

Een tevreden team is een productief team

Tevreden werknemers zijn hardwerkende werknemers. Wil jij jouw werknemers bedanken voor een mooi jaar, een prachtig resultaat of misschien om de teamgeest nog sterker te maken? Beloon ze dan met een bedrijfslunch. Gezellig babbelen én heerlijk smullen, beter wordt het niet, toch?

Boek nu
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/aangespast-over-ons-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie

Waarom een bedrijfslunch organiseren?

De voordelen

Er zijn, naast dat het natuurlijk heel gezellig is, vele voordelen te halen uit het organiseren van een bedrijfslunch. Denk hierbij aan een verhoogde productiviteit, betere communicatie en meer.

Mobiele frietkraam huren? | Heerlijke snacks

Verhoogde productiviteit

Een bedrijfslunch zorgt voor meer productiviteit vanuit je medewerkers. Door samen gezellig een hapje te eten laden ze niet alleen ontspannen op, maar voelen ze ook een trots doordat je ze bedankt voor hun inzet.

Versterkte band

Door samen te komen versterkt men de onderlinge banden. Ook ziet men vaak collega’s die men voorheen misschien niet veel tegen is gekomen. Nieuwe relaties en banden ontstaan, bestaande banden worden sterker en er ontstaat een gevoel van teamgeest.

burger met saus | mayonaise | Geniet nu van een bedrijfslunch

Betere communicatie

Tijdens een bedrijfslunch leert men elkaar beter kennen, dit zorgt voor een betere communicatie. Ook is dit een mooi moment voor een mededeling en worden er vaak toffe ideeën uitgewisseld.

Verbeterde werkcultuur

Door je team te bedanken met een bedrijfslunch laat je hen weten dat je als werkgever waarde hecht aan de inzet van en goede relaties met jouw medewerkers. Ook straal je uit dat je graag aan een positieve werkcultuur werkt. Dit zorgt voor tevreden en gemotiveerde medewerkers.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem snel contact op

Contact

Een geslaagde bedrijfslunch

voor ieder wat wils

Om een geslaagde bedrijfslunch te organiseren is het natuurlijk belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, dit doe je niet alleen door een praatje te maken met alle medewerkers, maar ook door te vragen wat zij graag zouden eten (of juist niet) en hier rekening mee te houden in de keuze. Denk hierbij niet alleen aan de keuze tussen frikandel en kroket, maar houdt ook rekening met salades en andere vega(n) opties. Bij Frietfestijn bieden we naast onze overheerlijke snacks ook vega(n) en halal opties aan. Kortom, de keuze is reuze.

https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/02/pexels-engin-akyurt-3228803-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg

Een bedrijfslunch om nooit te vergeten, deel die ervaring

Jouw potentiële nieuwe klant: tante Suzanne.

Een vaak vergeten, maar bijkomend voordeel van het organiseren van een bedrijfslunch is de herinnering die men eraan overhoudt, sterker nog. Deze herinnering wordt vaak online geplaatst wat zorgt voor een online aanwezigheid, dat is in principe gratis online marketing! Jij blij, je medewerkers blij, tante Suzanne blij om te zien dat haar neefje zijn beste vriend het leuk heeft gehad op werk en jouw bedrijf weer een nieuwe potentiële klant rijker. Het kan niet meer stuk.

https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/pexels-kalz📸🇺🇬-2498440-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg

26+ Snacks, 6+ soorten frieten, tallozen sauzen en meer.

Wij willen dat iedereen kan genieten van de lekkerste snacks en frieten. Hierom bieden wij een groot assortiment aan gevarieerde lekkernijen aan. Denk hierbij niet alleen aan de bitterballen en de frikandellen, maar ook aan de vega(n) en halal mogelijkheden. Nieuwsgierig wat er nog meer mogelijk is? Neem gerust contact op.

Bedrijfslunch zelf verzorgen of kiezen voor een cateraar?

Compleet ontzorgd, heerlijk genieten.

Een bedrijfslunch zonder lunch kan natuurlijk niet, maar wie verzorgt dit? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf (of samen met je team) de maaltijden voor te bereiden, maar het blijkt dat men nóg meer geniet wanneer het werk uit handen wordt genomen. Zo kan iedereen zich focussen op elkaar, genieten van de successen of babbelen over die prachtige nieuwe tool die jullie gebruiken. Wat zijn de voordelen van een cateraar?

https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/02/pexels-engin-akyurt-3228803-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg
Frietfestijn - Foodtruck Eindhoven - Foodtruck huren | Geniet van een bedrijfslunch

Groots assortiment, hoogste kwaliteit

Kies je voor een cateraar, dan kies je voor smaak en variatie. Een cateraar is gespecialiseerd in het bereiden van de lekkerste creaties op een grootschalig niveau. Daarnaast zorgt een cateraar voor variatie. Met meer dan 26 snacks, 6 soorten friet en allerlei sauzen bieden wij een groots assortiment om jouw gasten te voorzien van de lekkerste bedrijfslunch.

Compleet ontzorgd

Door het werk uit handen te geven aan een cateraar hoef jij je geen zorgen te maken over de lunch. Hierdoor kun jij je richten op het evenement, gezellig babbelen met je werknemers en eventueel andere leuke dingen ondernemen. Denk hierbij aan een leuk spelletje of het organiseren van een pubquiz. Bijkomend voordeel? Bij Frietfestijn laten we de plek achter zoals we deze aantroffen, je hoeft zich dus geen zorgen te maken.

Bekijk onze pakketten

Heerlijk genieten van die bedrijfslunch

Bekijk de mogelijkheden

Ook een bedrijfslunch organiseren?

Waar wacht je nog op?

Het is nooit een slechte tijd om een bedrijfslunch te organiseren, zeker gezien de talloze voordelen die dit met zich meebrengt. Een verhoogde teamgeest, een betere moraal en een gezondere en productievere werkomgeving. Daarnaast biedt je jouw werknemers een ervaring om nooit te vergeten én gratis erkenning op Facebook, Instagram, LinkedIn en verjaardagen. Waar wacht je nog op? Neem snel contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We bakken ze binnenkort voor je, helemaal perfect, heerlijk lekker.

Contact
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/aangespast-over-ons-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg