Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 452 recensies
js_loader

De lekkerste bedrijfslunch voor jouw personeel

Frietkar huren? - Frietfestijn

Bedrijfslunch organiseren?

De lekkerste van de BeNeLux

Een bedrijfslunch organiseren voor jouw personeel? Als bedrijfseigenaar of manager weet je hoe belangrijk het is om je werknemers tevreden te houden. Door ervoor te zorgen dat je medewerkers tevreden zijn, zitten ze lekkerder in hun vel en presteren ze beter. Een van de manieren om dit te doen is door jouw personeel regelmatig lekkere maaltijden aan te bieden. Een bedrijfslunch is de perfecte manier om je team te belonen voor hun harde werk en ze te laten weten dat je hun inzet waardeert. Alleen, hoe organiseer je precies de perfecte bedrijfslunch?

https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/10/20230603-20230603-IMG_7981-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg

Bedrijfslunch organiseren: een echte uitdaging

Geen zorgen, we helpen je

Een bedrijfslunch organiseren kan best een uitdaging zijn. Je moet rekening houden met verschillende dieetvoorkeuren, allergieën en smaakvoorkeuren. Daarnaast moet je ook rekening houden met je budget en de beschikbare tijd om de lunch te organiseren. Genoeg om aan te denken dus.
Gelukkig is er een oplossing voor deze uitdaging: Frietfestijn! Op onze website kun je eenvoudig en snel een heerlijke bedrijfslunch bestellen. Wij bieden een breed aanbod aan gerechten, waaronder friet, snacks, salades en drankjes. Ook kun je kiezen uit verschillende menu’s. Zo weet je altijd zeker dat er voor ieder wat wils is.

Bekijk onze menu's
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/05/20230603-20230603-IMG_7941-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg

Tevreden klanten

De hoogste beoordeelde frietwagen van de BeNeLux!

4.9
js_loader
klantwaardering uit meer dan

452
js_loader

tevreden klanten

Fijne mensen die de frietkar beheren.Heel attent,goede kwaliteit van friet en snacks.Uitgebreide keuze.Super goed geregeld.
Wat een lekkere snacks... En vooral de sausjes... Heerlijk.En de meest lekkere saté 👌😋Zeer vriendelijke mensen.. Top, ga zo door
Hoi uitstekend serviceRuim op tijd aanwezigPrima friet en ruime keuze snack van uitstekende kwaliteit
js_loader

Gevulde buikjes

Wij hebben dit jaar al

0

buikjes gevuld

Frietfestijn - Icon - Stropdassen Set

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Eenvoudig bestellen

Het bestellen van een bedrijfslunch bij Frietfestijn is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar de gewenste gerechten en het aantal personen in te voeren, en wij doen de rest. Ons team zorgt ervoor dat de lunch op tijd wordt bezorgd en dat alles netjes wordt verzorgd. Je hoeft nergens meer aan te denken. Zo kun je samen met je team meteen aan tafel en genieten van de lekkerste bedrijfslunch die er is.

Offerte
Frietfestijn - Genieten van de foodtruck - Foodtruck bruiloft - Patatkraam huren
Frietwagen met personeel

De voordelen van een bedrijfslunch bij Frietfestijn

Een bedrijfslunch bestellen bij Frietfestijn heeft verschillende voordelen. Ten eerste is kiezen voor ons zowel gemakkelijk als tijdbesparend. Je hoeft niet zelf te koken of naar de supermarkt te gaan, maar kunt alles eenvoudig online bestellen. Je wordt geheel ontzorgd. Ten tweede is het ook erg voordelig. Onze prijzen zijn scherp en je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt uitgeven. Of je nu 30 zakken met friet wilt of meerdere voordeelmenu’s, het kan allemaal! Veel bedrijven kiezen voor Frietfestijn, omdat ze bij ons altijd zeker zijn van de voordeligste en lekkerste bedrijfslunch.

Altijd vers, wel zo lekker

We vinden het belangrijk dat onze hapjes heerlijk smaken, hierom kiezen we voor verse friet en A-kwaliteit snacks. Zo weten we zeker dat men tijdens jouw bedrijfslunch heerlijk zal smullen.

Ook heerlijk genieten van een bedrijfslunch?

Kies voor een bedrijfslunch van Frietfestijn

Heerlijk smullen

Meteen met jouw personeel genieten van de lekkerste lunch? Frietfestijn is dé oplossing voor een heerlijke bedrijfslunch. Het is gemakkelijk, voordelig en duurzaam. Daarnaast bieden wij een breed aantal gerechten, zodat er voor ieder wat wils is. Ook voor de vegetariër! Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een heerlijke bedrijfslunch bij Frietfestijn en laat je werknemers zien hoezeer je hun inzet waardeert!

Offerte aanvragen
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/aangespast-over-ons-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg