Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 441 recensies
js_loader
Frietkar huren? - Frietfestijn

Hotdog kraam huren?

Nu te huur, een hotdogkraam zonder personeel. Helemaal ingericht en klaar voor gebruik. Regel je zelf de inkoop? Dan huur je enkel de hotdogkraam. Wil je het voorbereidend werk liever niet zelf doen? Kies dan voor de hotdogkraam met een van de hotdogpakketten. Makkelijk in gebruik en volledig voorzien in alles wat je nodig hebt. Bekijk snel de mogelijkheden.

Nu te huur, een hotdogkraam zonder personeel. Helemaal ingericht en klaar voor gebruik. Makkelijk in gebruik en volledig voorzien in alles wat je nodig hebt. Bekijk snel de mogelijkheden.

frietjes links landing
frietjes rechts landing

Hotdogkraam zonder personeel

Of je worst lust!?

Wil je zelf de touwtjes in handen, maar wil je het voorbereidend werk liever niet doen? Kies dan voor onze hotdogkraam zonder personeel. Gemakkelijk in gebruik en volledig voorzien van alles wat je nodig hebt, weet je zeker dat je slaagt. Nieuwsgierig wat er mogelijk is? Bekijk snel de mogelijkheden.

https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/09/Hotdogwagen-zonder-personeel.png

Hoe werkt het?

Zo gaan wij te werk

Afspraak maken

Plaats een boeking, kies de gewenste dag en tijd dat we de hotdogkraam af mogen leveren.

Afleveren & Installeren

Op de afgesproken datum en tijd komen we langs om de hotdogkraam inclusief toebehoren af te leveren. We maken de hotdogkraam gereed en we geven de nodige uitleg. We spreken af wanneer wij de kraam weer op mogen komen halen. Ohja, die mooie hotdoghoed zit er ook bij!

Schoonmaak & Afbouw

Na het evenement kun je er voor kiezen om zelf de hotdogkraam schoon te maken. We kunnen je ook ontzorgen. Voor €40 maken wij de hotdogkraam schoon. Wanneer je kiest voor zelf schoonmaken, doen we altijd nog een controle. Is de hotdogkraam niet schoon genoeg? Dan zullen wij de kosten voor schoonmaak alsnog in rekening brengen.

Ophalen

Na een groot succes halen wij de hotdogkraam op de afgesproken datum en tijd weer op. Heb je broodjes en hotdogs over? Die mag je natuurlijk houden!

Transport regelen wij!

Inclusief uitleg op locatie

Boek nu
Eigenaar Frietwagen Frietfestijn - Mitchel Gulien
frietjes links landing

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Benieuwd naar de andere foodtrucks?

Bekijk de opties

Nieuwsgierig of we iets anders voor je kunnen betekenen? Bekijk snel onze andere foodtrucks. Staat jouw wens er niet bij? Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Nieuwsgierig?
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/10/20230603-20230603-IMG_7918-scaled.jpg

Tevreden klanten

De hoogste beoordeelde frietwagen van de BeNeLux!

4.9
js_loader
klantwaardering uit meer dan

441
js_loader

tevreden klanten

Beste friet van de Benelux.Fantastische medewerkers.Een mooie frietkar.
Beste frietkar van nederland super lekkere snacks en de friet is lekker krokant en zacht van buiten
Op korte termijn beschikbaar, ruim assortiment en vriendelijke medewerkers!
js_loader

Gevulde buikjes

Wij hebben dit jaar al

0

buikjes gevuld

Frietfestijn - Ballonen

FAQ

Veelgestelde vragen

Kosteloos annuleren kan tot 30 dagen vóór de boeking. Dit kan enkel schriftelijk (mail). Buiten deze termijn brengen wij 50% van de totale som in rekening.
Logo Frietfestijn
Een stopcontact op een vrije groep is voor ons voldoende. Onze frietpan bakt op gas. Onze vriezers, koelingen, bain marie en afzuiger werken op stroom.
Logo Frietfestijn
Wij hebben altijd ook lactose- en glutenvrije producten voorradig. Vraag ons personeel terplekke wat we beschikbaar hebben. Let op: we werken in dezelfde ruimte met allergenen en wij kunnen kruisbesmetting daarom niet uitsluiten.
Logo Frietfestijn