Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 490 recensies
js_loader
Patatkraam huren - Frietfestijn

Frietkar huren om zelf te bakken?

Wil jij zelf heerlijke snacks bakken, maar heb je geen zin in al het voorwerk? Kies dan voor onze frietkar zonder personeel. Wij regelen alles voor je, van A tot Saus. Ook mogelijk zonder friet en snacks.

Wil jij zelf heerlijke snacks bakken, maar heb je geen zin in al het voorwerk? Kies dan voor onze frietkar zonder personeel. Wij regelen alles voor je, van A tot Saus. Ook mogelijk zonder friet en snacks.

frietjes links landing
Frietjes Footer Rechts

Hoe werkt het?

Zo gaan wij te werk

Afspraak maken

Plaats een boeking, kies de gewenste dag en tijd dat we de frietkar af mogen leveren.

Afleveren & Installeren

Op de afgesproken datum en tijd komen we langs om de frietkar inclusief toebehoren af te leveren. We maken de frietkar gereed en we geven de nodige uitleg. We spreken af wanneer wij de frietkar weer op mogen komen halen.

Schoonmaken & Afbouwen

Na het evenement kun je er voor kiezen om zelf de frietkar schoon te maken. We kunnen je ook ontzorgen. Voor €60 maken wij alles schoon. Wanneer je kiest voor zelf schoonmaken, doen we altijd nog een controle. Is de kar niet schoon genoeg? Dan zullen wij de kosten voor schoonmaak alsnog in rekening brengen.

Ophalen

Na een groot succes halen wij de frietkar op de afgesproken datum en tijd weer op. Heb je een friet- en snack pakket geboekt maar is dat niet helemaal op gegaan? De frietjes en snacks mag je houden!

Frietkraam zonder personeel

Van A tot Saus

Wil jij zelf, of samen met je gasten, heerlijke snacks en frieten bakken? Kies dan voor het gemak van Frietfestijn. Wij zorgen dat alles wat jij nodig hebt klaar staat voor jou. Geen zin om schoon te maken? Ook daar kunnen we voor zorgen. Bekijk snel wat er mogelijk is.

Boek nu
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/05/20230603-20230603-IMG_8050-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/10/Frietfestijn-Ballonen.svg

Transport regelen wij!

Inclusief uitleg op locatie

Boek nu
Eigenaar Frietwagen Frietfestijn - Mitchel Gulien
Frietjes Footer Links

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Benieuwd naar de andere foodtrucks?

Bekijk de opties

Nieuwsgierig wat er nog meer mogelijk is, welke heerlijke maaltijden je nog meer zelf kunt bereiden? Bekijk onze andere foodtrucks, er is altijd wel wat te smullen bij Frietfestijn.

Bekijk de opties
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/05/20230603-20230603-IMG_7952-scaled.jpg

Liever toch met personeel?

We bakken graag

Wil je toch liever een frietwagen huren met personeel? Genieten van de kwaliteit en luxe van Frietfestijn? Bekijk dan snel de mogelijkheden. We staan voor je klaar

Frietkraam met personeel
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/05/20230603-20230603-IMG_7985-scaled.jpg

Tevreden klanten

De hoogste beoordeelde frietwagen van de BeNeLux!

4.9
js_loader
klantwaardering uit meer dan

490
js_loader

tevreden klanten

Bij ons op de bouwplaats is Frietfestijn al jaren onze vaste bakker. En zeker niet zomaar. Altijd lekker, altijd vriendelijk, altijd afspraak is afspraak. Super club!!
Zeer goede ervaring. Komen de gemaakte afspraken na. Aardige bediening en alles zag er keurig netjes uit.De friet en snacks waren van goede kwaliteit. Wij weten wie wij boeken als we weer een feestje hebben.
Frietfestijn heeft vorige week zaterdag het eten verzorgd voor ruim 60 gasten.Wat een enorme keuze en goede kwaliteit!Iedereen heeft ervan genoten en de complimenten waren niet op één hand te tellen.Met heel veel dank aan 2 vriendelijke jongemannen die ervoor gezorgd hebben dat alles op rolletjes liep!Het was super, echt een aanrader 😊
js_loader

Gevulde buikjes

Wij hebben dit jaar al

0

buikjes gevuld

Frietfestijn - Ballonen

FAQ

Veelgestelde vragen

Kosteloos annuleren kan tot 30 dagen vóór de boeking. Dit kan enkel schriftelijk (mail). Buiten deze termijn brengen wij 50% van de totale som in rekening.
Logo Frietfestijn
Een stopcontact op een vrije groep is voor ons voldoende. Onze frietpan bakt op gas. Onze vriezers, koelingen, bain marie en afzuiger werken op stroom.
Logo Frietfestijn
Wij hebben altijd ook lactose- en glutenvrije producten voorradig. Vraag ons personeel terplekke wat we beschikbaar hebben. Let op: we werken in dezelfde ruimte met allergenen en wij kunnen kruisbesmetting daarom niet uitsluiten.
Logo Frietfestijn