Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 429 recensies
js_loader

Snackwagen

frietwagen-fietfestijn-zijkant-klep-open

Wilt u een snackwagen op uw feest?

Wilt u een snackwagen huren? Frietfestijn heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en een groot variërend assortiment!

Kiest u voor een mobiele snackwagen bij Frietfestijn? Dan ben u verzekerd van een heerlijke maaltijd. Frietfestijn zorgt er niet alleen voor dat uw gasten heerlijk verwend worden. Maar ook dat u compleet ontzorgd wordt. Zo hoeven u en uw gasten zich enkel te richten op welk hapje het volgende word. Kortom, de snackwagen van Frietfestijn is ideaal voor uw feest, lunch, brunch of bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen
Snackwagen huren? | Foodtruck huren | FrietfestijnSnackwagen huren? | Foodtruck huren | Frietfestijn
Frietfestijn | Bedrijfslunch | Salades | Heerlijke Friet | Bedrijfslunch

Waarom een snackwagen huren?

Overal friet, snacks en andere lekkernijen!

Met een snackwagen kom je (bijna) overal. Of hét nu in het midden van de stad is, of ergens in een dorp achterin. Heb je een stopcontact? Dan zit je waarschijnlijk goed. Heb je twijfels? Neem even contact met ons op.

Gemakkelijker kan het niet.

Een snackwagen is dé manier om uw gasten te voorzien van heerlijke frieten en verschrikkelijk lekkere snacks. De snackwagen staat altijd voor u klaar en u hoeft niets te regelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze snackwagen maakt elk feestje nóg leuker!

Foodtruck huren Eindhoven. Patatwagen huren?

Waarom onze snackwagen huren?

Hoge kwaliteit. Toch betaalbaar.

Door onze jarenlange ervaring leveren wij kwaliteit zonder dat dit veel kost. Zo heeft u al een frietje vanaf €3,- per persoon!

Een gevarieerd assortiment.

Dat beloven wij u. In onze mobiele snackwagen bereiden wij wel 6 verschillende verse frietsoorten en zelfs 26 soorten snacks. Zo zijn u en uw gasten verzekerd van een smakelijke ervaring. Wij bedienen uw gasten met plezier terwijl zij heerlijk onbeperkt smullen en hun buikjes vullen.

Hygiëne, dat proeft u!

Onze snackwagen is altijd schoon. Hygiëne staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat onze wagen goed schoongemaakt wordt. Het frituurvet wordt altijd ruim op tijd vervangen (dat proef je echt én is gezonder voor de gasten). Daarnaast wordt de frietwagen na elke rit van binnen en buiten schoongemaakt zodat deze er altijd netjes en verzorgt uitziet. Door een hygiënische omgeving werken wij met meer plezier én dat proeft u!

HACCP Certificaat, dus veilig frituren!

Nog een pluspunt van de frietkraam is dat wij in volledig plantaardige olie en vetten bakken. Ook zijn wij in het bezit van een HACCP certificaat. Dit zorgt ervoor dat wij met recht, en trots, het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen voeren.

Bespreek de mogelijkheden

Onbeperkt smullen aan de snackwagen!

Frietfestijn verzorgt de leukste feestjes | Bedrijfslunch op kantoor

Onze snackwagen.

Onze luxe snackwagen zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling op uw feest. Altijd netjes opgeruimd en verzorgd, zorgt het voor een leuke attractie. De complete voorziening vind binnen de snackwagen plaats. Hierdoor heeft u nergens last van. Wij laten zelfs de locatie achter zoals deze wordt aangetroffen. Kortom, u hoeft enkel te genieten van de heerlijke snacks.

Friet op locatie.

Met onze snackwagen kunnen wij u bijna overal van dienst zijn. Dit doen wij dan ook graag én met een lach. Zo brengen wij het plezier letterlijk naar u toe. Hierdoor is Frietfestijn dé ideale partner voor feesten en evenementen. Zowel particulieren, als bedrijven en bruiloften, we verzorgen het allemaal!

De mogelijkheden.

Door ons brede assortiment en het gebruik van onze frietwagen is er veel mogelijk.

U huurt onze snackwagen al vanaf 40 personen, voor een vast bedrag per persoon kunt u heerlijk genieten van allerlei snacks. Hierbij maakt u een keuze uit meerdere menu’s die afgestemd zijn op uw wensen. Natuurlijk denken wij óók aan uw portemonnee. Zo zijn er in de regio Eindhoven geen kosten verbonden. Wanneer wij verder dan 20 kilometer moeten rijden (enkele reis) overleggen we van tevoren de reis- en transportkosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Kortom, de mogelijkheden zijn groots, onze passie nog groter.

Nieuwsgierig? Bel ons
Frituurwagen huren Limburg | Frietfestijn | Foodtruck Eindhoven | Foodtruck huren

Snackwagen als ervaring!

Iedereen houdt van lekker eten, al helemaal tijdens een goed feestje! Onze snackwagen zorgt ervoor dat uw gasten uw feest nooit meer zullen vergeten. Onze snackwagen huren is een echte ervaring! Maar hoe doen we dit?

Het verzorgen van uw gasten.

De verzorging van uw gasten staat natuurlijk centraal. Hierbij kijken wij niet alleen naar de feilloze bereiding van onze friet en snacks, maar ook naar de omgang met uw gasten. Zo verzorgen wij onze dienst met een lach en een vleugje gepaste humor. Uw gasten staan centraal!

U als gastheer.

Als gastheer wilt u zich natuurlijk focussen op uw gasten, dit snappen wij bij Frietfestijn heel goed. Wij zorgen er voor dat u niet hoeft om te kijken naar het regelen van het eten. Zo kunt u een praatje maken uw gasten of zaken regelen voor de volgende festiviteit!

Na het smullen

Iedereen heeft heerlijk zitten smullen, hun buikjes zijn gevuld. Nu is het helaas tijd om het smulfeest af te sluiten. Wij zorgen ervoor dat wij de plek netjes achterlaten. Zo kunt u zich focussen op het afsluiten van het feest of op de voorbereiden van de volgende festiviteit.

Offerte aanvragen

Met een frietwagen komt u goed voor de dag!

Een Snackwagen op uw feest, of gewoon omdat het lekker is.

Wanneer u een feest geeft is het natuurlijk een goed idee om een mobiele snackwagen te huren. Maar wie zegt dat een snackwagen niet ideaal is voor een bedrijfslunch, een familiebrunch of een buurtbijeenkomst? Natuurlijk wordt er ook heerlijk gesmikkeld op kinderfeestjes! Wij verzorgen met plezier iedere reden om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Snackbuffet op maat.

Ieder feest is anders, de hoeveelheid personen, hun smaak, en vooral de sfeer. Het is dan natuurlijk ideaal als het snackbuffet per feest wordt aangepast, een snackbuffet op maat. Bij Frietfestijn helpen wij hier graag aan mee. Onze mobiele snackwagen is zo ingericht dat ieder feest perfect wordt ondersteund. Van te voren bespreken wij graag uw wensen en eisen. Zo worden misverstanden voorkomen en weet u wat u van ons kan verwachten. Kortom, Frietfestijn zorgt voor een snackbuffet op maat.

Friet op locatie | Frietwagen bij reuzerad
Mobiele frietkraam huren? | Heerlijke snacks

Reserveer de snackwagen op tijd!

Geeft u een feestje? Wilt u verzekerd zijn van een heerlijke combinatie aan friet en snacks? Reserveer dan op tijd! Zo bent u zeker niet teleurgesteld!

Houdt bij het reserveren wel rekening met een aantal zaken. Ten eerst dient er een stopcontact binnen een straal van dertig meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de snackwagen te parkeren. Tot slot weten wij graag hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn, dit zodat zij niets te kort komen.
Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze snackwagen. Geïnterreseerd? Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@frietfestijn.nl of bel 06 24 55 52 643.

Het is pas een geslaagd feest, als de snackwagen van Frietfestijn langs is geweest.

Boek nu

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie
snackwagen huren? | Franse frietjes |Frietfestijn

Een snackwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Bespreek de mogelijkheden