Snackwagen

Bent u opzoek naar een Snackwagen om te huren? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De Snackwagen mogelijkheden

Frietfestijn is uw ideale partner als het om een snackwagen voor feesten en evenementen gaat. Particulieren, bedrijven, feesten, bruiloften, onze snackwagen is voor iedere gelegenheid geschikt. Onze verse, goudbruine friet en de allerbeste snacks uit onze snackwagen zijn namelijk keer op keer een gegarandeerd succes.

Verse Friet voor vast bedrag p.p.

Vanaf 40 personen kunt u onze snackwagen afhuren voor een vast bedrag per persoon. Hierbij zijn diverse “menu’s” mogelijk om dit volledig naar wens in te vullen. Als u uit de regio Eindhoven komt zijn er bovendien geen reiskosten verbonden aan de snackwagen. Slechts als wij wij verder moeten rijden dan 20 kilometer berekenen wij een kleine transportvergoeding.

Reserveer op tijd!

De snackwagen van Frietfestijn zal absoluut een trekpleister zijn op uw evenement, want het is een originele en leuke manier om de aanwezigen tegen een aantrekkelijke prijs van een lekkere maaltijd te voorzien. Ook heeft u er zelf geen werk aan! Wij raden u sterk aan om de snackwagen tijdig te reserveren en uw wensen en het aantal personen aan ons door te geven.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Snackwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Snackwagen er is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Snackwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!