Snackwagen

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Frietfestijn is uw ideale partner als het om een snackwagen voor feesten en evenementen gaat. Particulieren, bedrijven, feesten, bruiloften, onze snackwagen is voor iedere gelegenheid geschikt. Onze verse, goudbruine friet en de allerbeste snacks uit onze snackwagen zijn keer op keer een gegarandeerd succes.

Vanaf 40 personen kunt u onze snackwagen afhuren voor een vast bedrag per persoon. Hierbij zijn diverse “menu’s” mogelijk om dit volledig naar wens in te vullen. Als u uit de regio Eindhoven komt zijn er geen reiskosten verbonden aan de snackwagen. Moeten wij verder rijden dan 20 kilometer, dan berekenen wij een kleine transportvergoeding.

De snackwagen van Frietfestijn zal absoluut een trekpleister zijn op uw evenement en is een originele en leuke manier om de aanwezigen tegen een aantrekkelijke prijs van een lekkere maaltijd te voorzien. U heeft er zelf geen werk aan! Wij raden u sterk aan om de snackwagen tijdig te reserveren en uw wensen en het aantal personen aan ons door te geven.

Voor vragen of reserveringen kunt u ons contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons mailen naar [email protected] of bellen op telefoonnummer 06 245 552 63.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen