Snackwagen huren.

Wilt u een snackwagen huren? Frietfestijn heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en een groot en variërend assortiment!

Hoge kwaliteit. Toch betaalbaar.

Door onze jarenlange ervaring leveren wij kwaliteit zonder dat dit al te veel kost. Zo heeft u al een frietje vanaf €2,75 per persoon!

Een gevarieerd assortiment.

Dat beloven wij u. Met 6 verschillende verse frietsoorten en 26 soorten snacks verzekeren wij u en uw gasten van een smakelijke ervaring. Zo verzorgen wij uw gasten met plezier terwijl zij heerlijk onbeperkt smullen en hun buikjes vullen.

Hygiëne, dat proeft u!

Onze snackwagen is altijd schoon. Hygiëne staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat onze wagen goed schoongemaakt wordt. Door een hygiënische omgeving werken wij met meer plezier én dat proeft u!

Onze snackwagen.

De luxe snackwagen zorgt voor een professionele uitstraling op uw feest. Altijd netjes opgeruimd en verzorgd, zorgt het voor een leuke attractie. De complete voorziening vind binnen de snackwagen plaats. Hierdoor heeft u nergens last van. Kortom, u hoeft zich enkel te richten op welk hapje het volgende wordt.

Friet op locatie.

Door onze luxe en goed verzorgde snackwagen kunnen wij u bijna overal van dienst zijn. Dit doen wij dan ook graag en met een lach. Zo brengen wij het plezier letterlijk naar u toe. Hierdoor is Frietfestijn dé ideale partner voor feesten en evenementen. Zowel particulieren, als bedrijven en bruiloften, we verzorgen het allemaal!

De mogelijkheden.

Door ons brede assortiment en het gebruik van onze frietwagen is er veel mogelijk.

Vanaf 40 personen kunt u onze snackwagen afhuren voor een vast bedrag per persoon. Hierbij maakt u een keuze uit meerdere menu’s die afgestemd zijn op uw wensen. Wij denken natuurlijk ook aan uw portemonnee. Zo zijn er in de regio Eindhoven geen kosten verbonden. Wanneer wij verder dan 20 kilometer moeten rijden (enkele reis) overleggen we van tevoren de reis- en transportkosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Kortom, de mogelijkheden zijn groots, onze passie nog groter.

Snackwagen als ervaring!

Iedereen houdt van lekker eten, al helemaal tijdens een goed feestje! Onze snackwagen zorgt ervoor dat uw gasten uw feest nooit meer zullen vergeten. Een feest met onze snackwagen is dus een echte ervaring! Maar hoe doen we dit?

Het verzorgen van uw gasten.

De verzorging van uw gasten staat natuurlijk centraal. Hierbij kijken wij niet alleen naar de feilloze bereiding van onze friet en snacks, maar ook naar de omgang met uw gasten. Zo verzorgen wij onze dienst met een lach en een vleugje gepaste humor. Uw gasten staan centraal!

U als gastheer.

Als gastheer wilt u zich natuurlijk focussen op uw gasten, dit snappen wij bij Frietfestijn heel goed. Wij zorgen er voor dat u niet hoeft om te kijken naar het regelen van het eten. Zo kunt u een praatje maken uw gasten of zaken regelen voor de volgende festiviteit!

Na het smullen

Iedereen heeft heerlijk zitten smullen, hun buikjes zijn gevuld. Nu is het helaas tijd om het smulfeest af te sluiten.  Wij zorgen ervoor dat wij de plek netjes achterlaten. Zo kunt u zich focussen op het afsluiten van het feest of op de voorbereiden van de volgende festiviteit.

Reserveer de snackwagen op tijd!

Geeft u een feestje? Wilt u verzekerd zijn van een heerlijke combinatie aan friet en snacks? Reserveer dan op tijd! Zo bent u zeker niet teleurgesteld! Houdt bij het reserveren wel rekening met een aantal zaken. Ten eerst dient er een stopcontact binnen een straal van dertig meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de snackwagen te parkeren. Tot slot weten wij graag hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn, dit zodat zij niets te kort komen.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze snackwagen. Geïnterreseerd? Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@frietfestijn.nl of bel: 06 24 55 52 643.

Het is pas een geslaagd feest, als Frietfestijn langs is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een snackwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!