Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 358 recensies
js_loader

Snackwagen huren?

frietfestijn snackwagen huren

Snackwagen huren voor op jouw feest?

Vrijdagavond, ‘s zaterdagsmiddags of ’s woensdags rond een uur of drie, het is toch altijd tijd om heerlijk te genieten van een feestje? Maar wat is een feestje zonder heerlijke versnaperingen? Wanneer u er voor kiest om onze snackwagen te huren weet u zeker dat uw feestje een heus succes is. Wij bakken met plezier de lekkerste snacks én frieten klaar. Met een assortiment van 6 soorten friet en meer dan 26 soorten snacks is er voor ieder wat wils. En dat overal in Nederland!

Wilt u een snackwagen huren? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem snel contact op, we helpen u graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Mobiele frietkraam huren? | Heerlijke snacks

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie

Waarom een snackwagen van Frietfestijn huren?

Wij bereiden al jaren onze snacks en frieten perfect klaar. Wij weten dat kwaliteit én persoonlijkheid extreem belangrijk is. Maar wat maakt ons nou anders dan onze concurrenten?

  • Groots assortiment, altijd perfect voorbereid.
  • Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel
  • Plantaardige olies en vetten, dat is gezonder én lekkerder
  • HACCP certificaat, wij frituren veilig
  • Uw feestje, compleet verzorgd

Wilt u een snackwagen huren? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem snel contact op, we helpen u graag!

Contact
Frietwagen op locatie | Frietfestijn | Foodtruck op locatie
burger met saus | mayonaise | Geniet nu van een bedrijfslunch

Hoge kwaliteit, lage prijs

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met veel plezier én gemak onze snacks en frieten perfect bereiden. Hierdoor kunnen wij ons assortiment voor een mooi prijsje aanbieden. Dat merkt u zelf niet tijdens het smullen, maar uw portemonnee zal u dankbaar zijn. Heerlijk smullen hoeft bij Frietfestijn écht niet veel te kosten.

Groots assortiment, altijd perfect bereid

Wij vinden het belangrijk dat iedereen heerlijk kan genieten van zijn of haar favoriete snacks en frieten. Hierom zorgen wij voor een zo groot mogelijk assortiment. Met een aanbod van ruim 25 soorten snacks en 6 verschillende frietsoorten is er voor iedereen wel iets te smullen. Nieuwsgierig of wij uw favoriete snack perfect klaarmaken? Vraag het ons, we helpen graag.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel

Onze snackwagen is altijd schoon. Wij vinden het namelijk super belangrijk dat wij op onze hygiëne letten. Het is namelijk óók voor ons een stuk fijner om te bakken in een net schoongemaakte snackwagen. Na ieder feestje maken wij onze snackwagen opnieuw goed schoon. Zo bakken wij met meer plezier uw snacks gaar. Natuurlijk vervangen wij het frituurvet ruim op tijd, en dat verschil proeft u!

Snacks uit de patatwagen | Foodtruck op locatie huren

Plantaardig olies en vetten – gezonder én lekkerder

Wij bakken onze snacks en frieten altijd in plantaardig olies en vetten, dat is niet alleen een stuk gezonder, maar ook een stuk lekkerder. Nieuwsgierig naar de unieke smaak van Frietfestijn? Neem snel contact op.

HACCP certficaat, wij frituren veilig

We zijn er trots op, ons HACCP certificaat. Een certificaat dat ons het recht geeft om te zeggen: “Wij frituren veilig.”. U hoeft zich dus totaal geen zorgen te maken om uw veiligheid. Zo kunt u nog meer genieten van onze heerlijke versnaperingen!

Uw feestje, compleet verzorgd

Wij vinden het belangrijk dat u compleet ontzorgd wordt. Hierom zorgen wij ervoor dat u zich totaal geen zorgen hoeft te maken om alles met betrekking tot én rondom de snackwagen. Wij laten de plek weer achter zoals we deze aantroffen. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Het is pas een geslaagd feest, als de snackwagen van Frietfestijn langs is geweest.

Frietkraam huren in regio Eindhoven?

Snackwagen huren? Wat is er mogelijk?

Wij denken graag met u mee. Hierom is er veel mogelijk. We stemmen de gehele ervaring af op uw wensen. Samen zorgen we ervoor dat uw feestje en heuse ervaring wordt. Hoe doen we dat?

  • Heerlijk smullen vanaf 40 personen
  • Geen reiskosten in regio Eindhoven
  • Meerdere Foodtruck huren?
Contact
Frietfestijn | Bedrijfslunch | Salades | Heerlijke Friet | Bedrijfslunch

Snackwagen huren? Al vanaf 40 personen

U huurt onze snackwagen al vanaf 40 personen. Wij bieden onze heerlijke snacks en frieten aan vanaf een vast bedrag per persoon. U bepaalt van te voren welk menu wij aanbieden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk onze menu’s of neem contact op.

Geen reiskosten in regio Eindhoven

U huurt onze snackwagen al vanaf 40 personen. Wij bieden onze heerlijke snacks en frieten aan vanaf een vast bedrag per persoon. U bepaalt van de voren welk menu wij aanbieden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk onze menu’s of neem contact op.

Meerdere snackwagens huren?

Geeft u een écht groot feest? Gaaf, vinden wij leuk. Wel is het verstandig om bij deze grotere feesten meerdere snackwagens te huren. U wilt natuurlijk niet dat uw gasten extreem lang moeten wachten op hun versnaperingen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem snel contact op, we helpen u graag.

Andere wensen? Vertel het ons!
Wij willen dat u 100% tevreden bent. Hierom staan wij altijd open voor unieke wensen. Nieuwsgierig wat er mogelijk is? Vraag het ons.

Contact

Een Snackwagen huren voor uw feest

Wij bakken ze al meer dan 15 jaar goudbruin

Onze snackwagen serveert een ruim assortiment van friet en snacks. Bij het reserveren van de snackwagen kiest u een menu, en informeren wij u over de prijs van de boeking, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Frietfestijn heeft ook een speciaal aangepast assortiment passend bij elk soort feest/evenement. Op deze pagina kunt u het meest gekozen menu bekijken. Naast het “Friet en Snack festijn” menu hebben we ook andere menu’s, passend bij elke gelegenheid. U kunt alle menu’s vinden bij de prijslijst.

Heeft u interesse in het huren van een Snackwagen van Frietfestijn? Neem snel contact op. Wij helpen u graag!

Boeken

Een feestje zonder heerlijke snacks, dat kan écht niet!

frietwagen eindhoven | Bedrijfslunch op locatie | Snackwagen huren

Wij frituren overal, mits…

Wanneer u een snackwagen huurt van Frietfestijn wordt al het werk uit handen genomen. Wij bakken de lekkerste snacks en frieten, vermaken uw gasten met een gepast vleugje humor en zorgen dat alles weer netjes opgeruimd wordt. Om u overal te kunnen helpen hebben wij een paar dingen nodig.

Stopcontact binnen een straal van 30 meter.
Voldoende ruimte voor de snackwagen.
Wij weten graag hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn.

Snackwagen huren? Reserveer op tijd!

Wilt u verzekerd zijn van de lekkerste snacks en frieten? Reserveer onze snackwagen dan op tijd. Zo bent u zeker niet teleurgesteld.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze snackwagen.
Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op.

Reserveren

Heerlijk smullen met Frietfestijn!

Snackwagen van Frietfestijn huren? 1,5 uur onbeperkt genieten

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen / snackwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Bedankt! – Contact
frietwagen-fietfestijn-zijkant | Foodtruck huren