Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 304 beoordelingen
js_loader

De Snackwagen van Frietfestijn

Frietfestijn - Frietwagen huren | Mobiele Frietkraam huren op locatie

De Snackwagen van Frietfestijn

Zoekt u een Snackwagen voor uw festiviteit? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Offerte aanvragen
Frietfestijn verzorgt de leukste feestjes | Bedrijfslunch op kantoor
Frituurwagen huren Limburg | Frietfestijn | Foodtruck Eindhoven | Foodtruck huren

De Snackwagen huren?

De Snackwagen van Frietfestijn.nl is onze mobiele friettent op wielen! Wij kunnen met onze Snackwagen op bijna alle locaties in de Benelux komen, om u en uw gasten van heerlijke friet en snacks te voorzien. Vanwegen onze jarenlange ervaring in de horeca kunnen wij met onze snackwagen een geslaagd feest garanderen!

De tarieven van onze Snackwagen

Het huren van een Snackwagen kan voor een zeer voordelige prijs. Zo kunt u al voor € 5,50 per persoon onze wagen huren. De Snackwagen van Frietfestijn heeft veel verschillende menu’s, bij de prijslijst kunt u zien wat we naast het “Friet & Snack Festijn” nogmeer te bieden hebben.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Snackwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Snackwagen langs is geweest.

Bespreek de mogelijkheden

Jarenlange ervaring in de horeca!

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.8 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie
Frietwagen huren?

Een Snackwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende één tot anderhalf uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte