Snackwagen catering Brabant.

Bent u opzoek naar een Snackwagen catering in Brabant? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment. Een succes op elk feestje of evenement!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De unieke Snackwagen catering

In de Snackwagen Catering te Brabant onderscheiden wij ons door specialisatie in Snack – Catering. Wanneer u onze Snackwagen Catering huurt, dan nemen we het food gedeelte voor onze rekening. U kunt onze HACCP gekeurde Snackwagen Catering al inhuren vanaf 40 personen op basis van afkoop. U hoeft dan verder niets te doen naast ons bellen of mailen om een afsptaak te maken. Wij serveren dan verse puntzakken friet met saus en à la minuut gebakken snacks vanuit onze Snackwagen op locatie. Kortom, uw gasten smullen en u heeft er verder geen omkijken naar!

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Snackwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een geslaagd feest als frietfestijn is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Snackwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!