Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 490 recensies
js_loader

Snackwagen catering Brabant.

frietfestijn snackwagen huren
Foodtruck huren Eindhoven. Patatwagen huren?

Ook snackwagen catering op jouw feest in Brabant?

Bent u opzoek naar een Snackwagen catering in Brabant? Frietfestijn heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment. Een succes op elk feestje of evenement!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Bespreek de mogelijkheden
burger met saus | mayonaise | Geniet nu van een bedrijfslunch

De unieke Snackwagen catering

In de Snackwagen Catering te Brabant onderscheiden wij ons door specialisatie in Snack – Catering. Wanneer u onze Snackwagen Catering huurt, dan nemen we het food gedeelte voor onze rekening. U kunt onze HACCP gekeurde Snackwagen Catering al inhuren vanaf 40 personen op basis van afkoop. U hoeft dan verder niets te doen naast ons bellen of mailen om een afsptaak te maken. Wij serveren dan verse puntzakken friet met saus en à la minuut gebakken snacks vanuit onze Snackwagen op locatie. Kortom, uw gasten smullen en u heeft er verder geen omkijken naar!

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Snackwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel 06 24 55 52 63.

Het is pas een geslaagd feest als frietfestijn is geweest.

Offerte aanvragen

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Een Frietwagen op uw feest in Brabant.

Wanneer u een feest in Brabant geeft is het natuurlijk een goed idee om een mobiele frietkar te huren. Maar wie zegt dat een snackwagen niet ideaal is voor een bedrijfslunch, een familiebrunch of een buurtbijeenkomst? Natuurlijk wordt er ook heerlijk gesmikkeld op kinderfeestjes! Wij verzorgen met plezier iedere reden om te genieten van een heerlijke maaltijd. Dus, bent u op zoek naar een frietkar in Brabant? Kies voor Frietfestijn, dan bent u verzekerd van een geslaagd feest.

Offerte aanvragen
frietfestijn snackwagen huren
Frietfestijn | Bedrijfslunch | Salades | Heerlijke Friet | Bedrijfslunch

Een Frietkar, op locatie in Brabant.

Door onze luxe en goed verzorgde frietkar kunnen wij u bijna overal in- en rond Brabant van dienst zijn. Dit doen wij dan ook graag en met een lach. Zo brengen wij het plezier letterlijk naar u toe. Hierdoor is Frietfestijn dé ideale partner voor feesten en evenementen. Zowel particulieren, als bedrijven en bruiloften, we verzorgen het allemaal!

Snackbuffet op maat.

Ieder feest is anders, de hoeveelheid personen, hun smaak, en vooral de sfeer. Het is dan natuurlijk ideaal als het snackbuffet per feest wordt aangepast, een snackbuffet op maat. Bij Frietfestijn helpen wij hier graag aan mee. Onze mobiele frietwagen is zo ingericht dat ieder feest perfect wordt ondersteund. Van te voren bespreken wij graag uw wensen en eisen. Zo worden misverstanden voorkomen en weet u wat u van ons kan verwachten. Kortom, Frietfestijn zorgt voor een snackbuffet op maat.

Boek nu

Kies een Frietwagen voor uw feest in Brabant.

Snackwagen catering op jouw feest in Brabant?

Wij bakken ze al meer dan 15 jaar goudbruin

frietwagen eindhoven | Bedrijfslunch op locatie | Snackwagen huren

Een Snackwagen in Brabant huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Reserveer onze Frietwagen in Brabant

De frietwagen van Frietfestijn is een absolute trekpleister zijn op uw evenement in Brabant. Ook is het een originele en leuke manier om de aanwezigen van een lekkere maaltijd te voorzien. U heeft er zelf geen werk aan en hoeft niet veel te kosten! Wij raden u sterk aan om de frietkar tijdig te reserveren en uw wensen en het aantal personen aan ons door te geven. Zo komt u niet voor teleurstelling te staan.

Het is pas een geslaagd Brabants feest als de frietkar van Frietfestijn is geweest.

Offerte