Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 441 recensies
js_loader

Een Snackkar Huren?

Prijzen Pakketten
frietwagen-fietfestijn-zijkant-klep-open

Ook een snackkar huren?

Wilt u graag een snackkar aan huis? Of wilt u een snackkar huren voor uw feest of evenement? Frietfestijn heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment! Kortom, een gegarandeerd succes voor elk feestje of evenement!

Wij hebben een assortiment van wel 6 soorten friet en 26 verschillende soorten snacks! Samen met de Snackkar en ons vakbekwame personeel garanderen we een geslaagd feest.

frietwagen eindhoven | Bedrijfslunch op locatie | Snackwagen huren
Snackkar huren? Bekijk onze prachtige frietwagen!

De Snackkar huren op uw feest

Geeft u een feest? Wilt u graag een een snackkar huren die de volledige catering voor u verzorgt? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Frietfestijn heeft jaren ervaring in de horeca. Met onze Snackkar kunnen we op bijna elke locatie in de Benelux komen. Wilt u de snackkar aan huis? Of wilt u de snackkar op locatie? Geen probleem, samen maken wij er altijd een geslaagd feestje van!

De snackkar van Frietfestijn is onze friettent op wielen! Hierdoor kunt u overal kiezen uit verschillende menu’s waar uw gasten van zullen genieten. Zo hebben wij opties voor alle gelegenheden waaronder bedrijfsfeesten, familie-uitjes en zelfs lunches! Bekijk onze prijslijst voor alle informatie.

Contact
luxe-frietwagen

Onze snackkar aan huis?

Geeft uw dochter haar sweet sixteen? Heeft u een 50 jarig huwelijk? Wat de reden ook is. Frietfestijn ondersteunt uw feest graag met haar wagen aan huis. Wij verzorgen niet alleen de bediening van onze heerlijke snacks en frieten. Maar zorgen er voor dat we de plek achterlaten zoals wij deze aantreffen.

Een snackkar op locatie?

Wilt u een feest geven en heeft u besloten dit toch maar niet thuis te doen? Ook dan ondersteunen wij u graag. Frietfestijn komt bijna overal! Natuurlijk ruimen wij ook op locatie alles netjes op zodat deze eruit ziet zoals wij deze aantroffen. Zo heeft u er geen omkijken naar!

Offerte aanvragen

Heerlijke friet en snacks voor een zeer voordelige prijs!

Een snackkar huren, wat kost dat?

Een snackkar huren kan bij ons al heel voordelig. Zo heeft u al snackkar aan huis voor slechts € 7,- per persoon. Dit is uiteraard inclusief een uitgebreid menu. Wilt u meer weten over onze menu’s? Kijk dan even bij onze prijslijst!

Naast onze goedkope tarieven betaalt u bij ons geen reiskosten wanneer u binnen een straal van 20 kilometer rond Eindhoven woont!

Offerte aanvragen
Frietwagen op locatie aan huis | Foodtruck huren | Foodtruck Tilburg
Mobiele frietkraam huren? | Heerlijke snacks

Nog meer voordelen!

Naast onze goede prijs / kwaliteit zijn er natuurlijk nog andere voordelen. Wij bakken in volledig plantaardige olie en vetten. Ook zijn wij in het bezit van een HACCP certificaat. Dit certificaat geeft aan dat onze frieten en snacks gevaren-vrij gemaakt worden. Samen zorgen deze ervoor dat wij met recht het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen voeren. Wil je meer weten over HACCP? Klik dan hier

Wilt u onze snackkar op locatie reserveren of wilt u een snackkar aan huis? Mail info@frietfestijn.nl of bel 06 24 55 52 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als er een snackkar van Frietfestijn.nl is geweest.

Boeken

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Snackwagen huren? | Foodtruck huren | FrietfestijnSnackwagen huren? | Foodtruck huren | Frietfestijn

Een Snackkar huren?

Met onze snackkar kunt u met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment. Voor grotere groepen hebben wij natuurlijk aangepaste baktijden, en dan wordt er van tevore een bedrag per persoon afgesproken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor een verrasing te staan.

Offerte