Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 465 recensies
js_loader

Dranken

Het laatste nieuws omtrent de lekkerste snacks!

Gepubliceerd op: 12/01/2023
Dranken
Frietfestijn | Welke dranken bieden wij aan?

Welke dranken bieden wij aan?

Lekker een frietje eten in het weekend? Dan is een lekker drankje onmisbaar! Er zijn natuurlijk heel veel verschillende lekkere recepten. Lees snel verder voor leuke weetjes en informatie over deze heerlijke verfrissingen.

Cola

Cola, wie kent het niet. De heerlijke zoete frisdrank is niet te missen op een feestje. Vroeger ondersteunde de frisdrank een extract van coca, maar sinds het begin van de 20e eeuw mag dit niet meer. Tot op de dag van vandaag is het cola-recept een van de beste waarde geheimen ter wereld. Spannend!

dranken Coca Cola | Heerlijke frisdranken
dranken Coca Cola Zero Sugar | Heerlijke frisdranken

Cola Zero (Sugar)

Naast de welbekende Cola bieden wij ook Cola Zero aan. Dit is de suikervrije variant van Cola. Cola zero is bedoeld als suikervrije vervanger van de “normale” cola. Zonder dat deze van smaak verschilt. Het grote verschil tussen Cola light en Cola Zero (Sugar)? Cola light bevat citroenzuur, terwijl Cola Zero natriumcitraat bevat.

Fanta

Ook Fanta is niet weg te denken van een gezellig feestje. De heerlijke frisdrank is gek genoeg onderdeel van The Coca-Cola Company. Fanta is vooral bekend als een sinaasappeldrank met koolzuur, maar natuurlijk zijn er nog veel meer smaken. Fanta is ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog toen Coca Cola Duitsland niet meer aan alle ingrediënten kon komen. Ze besloten toen hun eigen frisdrank te ontwikkelen, dit werd Fanta. Nu genieten we allemaal wel eens van de heerlijke frisdrank.

Ik wil smullen
dranken Fanta Sinas| Heerlijke frisdranken

Cola is het populairst

Uit een onderzoek is gebleken dat Coca cola, met 39% de populairste frisdrank is!

Frietfestijn | Welke dranken bieden wij aan?

Sprite

Ook Sprite, net als alle eerder genoemde dranken, is onderdeel van The Coca-Cola Company. De kleurloze frisdrank staat bekend om zijn lemon-lime smaak. Sprite heeft zichzelf bekroond tot de ideale dorstlesser en laten we eerlijk zijn; Sprite is toch wel héél lekker.

Spa blauw

Spa is een merk van licht mineraalhoudend Belgisch mineraalwater. Zo, dat is een mond vol, maar dat is spa blauw dan ook. Het heerlijk verfrissende water is een échte dorstlesser. Spa wordt al sinds het eind van de 16e eeuw gebotteld, dat is al meer dan 400 jaar!

dranken Spa Blauw Water | Heerlijke frisdranken
dranken Bavaria Bier Pils | Heerlijke frisdranken

Bavaria Bier

Een feestje? Daar hoort bier bij! Bavaria bier wordt al sinds 1719 gebrouwen door de familie Swinkels en past perfect bij onze heerlijke snacks. Leuk weetje: Bavaria is een van de oudste Nederlandse familiebedrijven. Gaaf!

Ik wil genieten

Cola kun je overal drinken, zelfs in de ruimte!

In 1985 maakte Coca Cola de eerste frisdrank die in de ruimte gedronken kan worden. Gaaf he!

Sinaasappelsap

Sinaasappelsap, ook wel bekend als Jus d’orange, is een heerlijk verfrissende vruchtensap en is ook nog eens super gezond! Ook sinaasappelsap is ontwikkeld tijdens de Tweede Wereldoorlog. De amerikanen vermoeden de “citroenkristallen” omdat deze niet te pruimen zou zijn. Ze hadden dus iets nieuws nodig. Dit bleek bevroren sinaasappelsap te zijn. Helaas kwam dit net iets te laat, namelijk drie jaar na de oorlog.

orange-juice | Sinaasappelsap | Dranken | Frietfestijn
Milk | Melk | Dranken | Frietfestijn

Melk

Melk is goed voor elk! Naast dat koude melk erg lekker is is het ook nog eens gezond. Het is dan ook niet voor niks dat men zich al ruim 10.000 jaar bezig houdt met het houden van koeien.

Ook smullen?

Wist u dat?

Onze friet wordt volledig in plantaardige olies en vetten gebakken. Hierdoor zijn onze snacks niet alleen een stuk lekkerder. Maar ook een stuk gezonder!

Heerlijke snacks en sausjes op uw bedrijfslunch

Een bedrijfslunch, compleet verzorgd met heerlijke friet, snacks en verfrissende dranken is toch wel dé manier om jouw werknemers te bedanken voor hun harde werken. Wij komen graag met onze foodtruck langs om ervoor te zorgen dat uw medewerkers een bedrijfslunch krijgen om niet te vergeten.

Ik wil een heerlijke bedrijfslunch
Patatkraam Rotterdam & Amsterdam | Snacks | Foodtruck op locatie huren
frietwagen-fietfestijn-zijkant | Foodtruck huren

Foodtruck huren op uw feest

Geeft u een feest? Ook dan is het huren van een foodtruck een fantastisch idee! U hoeft zich zelf geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat uw gasten voorzien worden van onze heerlijke frituursnacks, frieten, sauzen en dranken. Zo kunt u genieten van de gezelligheid!

Neem snel contact op!

Mobiele frietkraam

Met onze mobiele frietkraam kunnen wij u overal van dienst zijn. Zo kunt u genieten van onze hele lijst aan sauzen in Zeeland of in Groningen. Het maakt voor ons niets uit! Wij willen heel Nederland kennis laten maken met onze heerlijke frituursnacks, frieten en sausjes. Onze mobiele frietkraam heeft enkel een stopcontact nodig. Wij zorgen er voor dat u overal heerlijk kunt smullen.

Mobiele frietkraam huren? | Heerlijke snacks