Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 447 recensies
js_loader

Patatwagen Huren.

Heerlijke friet uit de patatkraam

Ook een patatwagen huren?

Bent u opzoek naar een Patatwagen om te huren? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Offerte aanvragen
Frietfestijn verzorgt de leukste feestjes | Bedrijfslunch op kantoor
Snackkar huren? Bekijk onze prachtige frietwagen!

De Patatwagen op uw feest!

Een Patatwagen huren voor uw verjaardag, bruiloft of ander evenement valt altijd goed in de smaak. Frietfestijn.nl bakt voor u op elke gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland heerlijk krokante friet en andere snacks. U kunt onze Patatwagen huren voor grotere en kleinere feesten, inclusief personeel.

Uw gasten zullen smullen van de verse snacks. Deze smaakvolle friet en hapjes zijn met zorg geselecteerd en worden afgenomen bij de beste leveranciers. U kunt al vanaf € 300,- een Patatwagen met bediening huren. Daarbij kiest u dan één van onze geselecteerde menu’s of u stelt zelf een assortiment samen. Net wat u wilt.

Aantrekkelijke prijzen

Onze prijzen zijn heel aantrekkelijk. Zo hebt u al een uitgebreid menu van 6 soorten patat en 26 soorten snacks en heerlijke sauzen voor slechts € 9,- per persoon waarvan u onbeperkt kunt smullen. Dat is nog eens voordelig.

Bij ons ‘veilig frituren’

Nog wat pluspunten van een Patatwagen huren bij Frietfestijn.nl zijn dat wij in volledig plantaardige olie en vetten bakken en in het bezit zijn van een HACCP certificaat. Dit alles zorgt ervoor dat wij met recht het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen voeren.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Patatwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een geslaagd feest als de Patatwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Contact

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Snacks uit de patatwagen | Foodtruck op locatie huren

Een Patatwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn