Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 490 recensies
js_loader

Patatwagen huren in Utrecht.

Patatkraam Rotterdam & Amsterdam | Snacks | Foodtruck op locatie huren
frietfestijn snackwagen huren

Onze patatwagen huren in regio Utrecht?

Bent u opzoek naar een Patatwagen in Utrecht? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Offerte aanvragen
Snackkar huren? Bekijk onze prachtige frietwagen!

De Patatwagen met heerlijke friet op locatie

Bij Frietfestijn.nl is het mogelijk om een Patatwagen te huren in Utrecht. Uw feest, bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of andere festiviteit, wordt extra leuk met een Patatwagen op locatie. U kunt deze Patawagen huren in Utrecht, maar ook in alle andere steden en dorpen van het land. We rijden van noord naar zuid en van oost naar west.

Wat nemen we mee wanneer u hebt gekozen om een Patatwagen van Frietfestijn.nl te huren in Utrecht? U en uw gasten zullen genieten van de meest smakelijke snacks en onweerstaanbaar krokante friet. Daarbij horen natuurlijk lekkere sausjes en ijs om het plaatje compleet te maken. We hebben verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen. Zo weet u van te voren al wat het gaat kosten. U zult verrast zijn van de voordelige tarieven die Frietfestijn.nl hanteert.

Frituren met HACCP certificaat!

Onze snacks zijn met zorg geselecteerd bij top leveranciers en we dragen het predicaat ‘Veilig Frituren’ met trots. Tel daarbij ons HACCP certificaat nog eens op en u bent ervan verzekerd dat u met een betrouwbare firma te maken heeft.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Patatwagen in Utrecht. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

In Utrecht is het past feest als er een Patatwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Contact

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Onze patatkraam huren in regio Utrecht

Al meer dan 15 jaar bakken wij ze goudbruin

Een Patatwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Boeken
Frietkraam op de bruiloft | Foodtruck huren