Patatkraam huren in Rotterdam.

Wilt u een Patatkraam huren in Rotterdam? Frietfestijn heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment. Kortom, dé succesformule voor uw feest of evenement!

Wij hebben een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen, dit allemaal om uw gasten heerlijk onbeperkt te laten smullen en alle buikjes te laten vullen.

De Patatkraam huren op locatie

Huur bij Frietfestijn een Patatkraam in Rotterdam. Maak uw feest extra leuk met een patatkraam op locatie, denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, bruiloft of andere festiviteit. U kunt deze huren in Rotterdam, maar ook in alle andere steden en dorpen door het hele land. We rijden van noord naar zuid en van oost naar west. Neem contact op voor de mogelijkheden!

De smakelijke friet in ons menu

Wat kunt u verwachten wanneer u hebt gekozen om een Patatkraam van Frietfestijn te huren in Rotterdam? U en uw bezoekers zullen genieten van de meest smakelijke snacks en onweerstaanbaar krokante friet. Daarbij horen natuurlijk de lekkere sausjes en de ijsjes om het plaatje compleet te maken. We hebben verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen. Zo weet u van te voren al precies wat het huren van een patatkraam gaat kosten. U zult verrast zijn door de voordelige tarieven die Frietfestijn hanteert.

Snacks van top leveranciers!

Onze snacks zijn met zorg geselecteerd bij top leveranciers en we dragen het predicaat ‘Veilig Frituren’ met trots. Tel daarbij ons HACCP certificaat nog eens op, en u bent ervan verzekerd dat u met een betrouwbare firma te maken heeft.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Patatkraam in Rotterdam. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel 06 24 55 52 63.

In Rotterdam is het pas feest als er een patatkraam van Frietfestijn.nl is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Patatkraam huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze patatkraam. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Kortom, u komt bij ons niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!

Draai en win!

Spin voor een gratis extra optie!

1 spin per email Voer je e-mail in en win!
Draai het rad!
Never
Remind later
No thanks