Patatkraam Amsterdam

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Het huren van een Patatkraam in regio Amsterdam is een origineel idee voor uw feest of evenement. Het bestellen van een Patatkraam uit Amsterdam is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te kunnen zijn en om er zelf ook nog van te kunnen genieten. Een goudbruin patatje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

De Patatkraam is te huur in Amsterdam en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijfsfeest. Bij Frietfestijn.nl kunt u terecht voor een zeer complete Patatkraam in en rond Amsterdam. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren. Hou dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Patatkraam gebruik gaat maken, zodat uw gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in onze Patatkraam in de omgeving van Amsterdam? Een Patatkraam huren valt zeker in de smaak bij uw gasten. Voor informatie en reserveringen kunt u het contactformulier op deze website invullen.

In Amsterdam is het pas een geslaagd feest als de Patatkraam van Frietfestijn.nl is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen