Patatkraam huren in Amsterdam.

Wilt u een Patatkraam huren in Amsterdam? Frietfestijn heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment! Kortom, alles om uw feest of evenement een succes te maken!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De Patatkraam als origineel idee

Huur een Patatkraam in regio Amsterdam! Een origineel idee voor uw feest of evenement. Het huren van een Patatkraam uit Amsterdam is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te kunnen zijn en om er zelf ook nog van te kunnen genieten. Een goudbruin patatje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

De Patatkraam is te huur in Amsterdam en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijfsfeest. Bij Frietfestijn.nl kunt u terecht voor een zeer complete Patatkraam in en rond Amsterdam. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren.

De Patatkraam plaatsen

Houd bij het reserveren van de patatkraam even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Patatkraam gebruik gaat maken, zodat uw gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in het huren van onze Patatkraam in de omgeving van Amsterdam? Een Patatkraam valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Patatkraam in Amsterdam. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

In Amsterdam is het pas een geslaagd feest als de Patatkraam van Frietfestijn.nl is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Patatkraam huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!