Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 416 recensies
js_loader

Patatkraam huren in Amsterdam.

Prijzen Pakketten
Patatkraam Rotterdam & Amsterdam | Snacks | Foodtruck op locatie huren

Ook een patatkraam huren in Amsterdam?

Wilt u een patatkraam huren voor uw feest in de regio Amsterdam? Wilt u hier uw gasten verwennen met heerlijke friet en snacks? Huur een patatkraam van Frietfestijn en wij zorgen dat de buikjes van uw gasten heerlijk gevuld worden. De patatkraam van Frietfestijn heeft het grootste assortiment en de beste prijs/kwaliteitsverhouding!
Ook zorgt ons betrokken personeel zorgt ervoor dat u en uw gasten heerlijk genieten van onze friet, snacks en sauzen.

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

 

Boeken
Frietfestijn verzorgt de leukste feestjes | Bedrijfslunch op kantoor
Frituurwagen huren Limburg | Frietfestijn | Foodtruck Eindhoven | Foodtruck huren

De Patatkraam als origineel idee

Het huren van een patatkraam in Amsterdam is dé ideale oplossing wanneer u uw gasten van een lekkere en originele maaltijd wilt voorzien. Uit ervaring blijkt dat men zeer tevreden is met onze goudbruine friet, snacks en sauzen. Ook heeft u zelf meer tijd voor uw gasten wanneer wij u het werk uit handen nemen.

Huur een Patatkraam in regio Amsterdam! Een origineel idee voor uw feest of evenement. Het huren van een Patatkraam uit Amsterdam is namelijk dé ideale manier om uw gasten van dienst te zijn. Daarnaast krijgt u zo zelf de kans om er ook nog van te genieten. Een goudbruin patatje met bijhorende snack vind iedereen toch lekker?

De Patatkraam is te huur in Amsterdam en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag. Wij verzorgen een heerlijke maaltijd op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijfsfeest. Bij Frietfestijn kunt u terecht voor een zeer complete Patatkraam in en rond Amsterdam.

Frietfestijn heeft een groot assortiment. Zo hebben wij menu’s voor elke gelegenheid, van bedrijfslunches tot verjaardagsfeestjes. In de prijslijst vindt u de standaard menu’s en de prijzen die we hiervoor vragen. Daarnaast helpen wij u natuurlijk met de juiste keuze! Zo zullen wij meedenken met wat het best bij uw feest past. Ook zorgen wij ervoor dat de menu’s perfect passen binnen uw perfecte plaatje.

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie

De Patatkraam plaatsen

Houd bij het reserveren van de patatkraam even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Patatkraam gebruik gaat maken, zodat uw gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in het huren van onze Patatkraam in de omgeving van Amsterdam? Een Patatkraam valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Patatkraam. Heeft u interesse in een patatkraam in regio Amsterdam? Mail dan naar info@frietfestijn.nl of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

In Amsterdam is het pas een geslaagd feest als de Patatkraam van Frietfestijn is geweest.

Contact
Feest bij de Frietwagen

Wil jij onze patatkraam huren in Amsterdam?

Al meer dan 15 jaar bakken we ze goudbruin

Frietkar huren voor uw feest? Foodtruck Tilburg

Een Patatkraam huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze patatkraam. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Offerte