Mobiele Snackwagen in Breda.

Bent u opzoek naar een Mobiele Snackwagen in Breda? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De mobiele Snackwagen als origineel idee

Het huren van een Snackwagen in regio Breda is een origineel idee voor uw feest of evenement. Het bestellen van een Snackwagen is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te zijn, en zelf ook nog te kunnen genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

De Snackwagen is te huur in Breda en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, uitje of ander evenement! Bij Frietfestijn.nl kunt u terecht voor een zeer complete Snackwagen in en rond Breda. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren.

Het plaatsen van de Snackwagen

Houd bij het reserveren rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de Snackwagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Snackwagen gebruik gaat maken, zodat uw gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in onze Snackwagen in de omgeving van Breda? Een Snackwagen huren valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Snackwagen in Breda. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is in Breda pas een geslaagd feest wanneer de Snackwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Snackwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!