Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 447 recensies
js_loader

Mobiele Patatkraam huren.

Frietkar huren Tilburg - mobiel | Heerlijke friet op locatie

Ook een mobiele patatkraam huren?

Bent u opzoek naar een mobiele patatkraam voor op uw feest? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Offerte aanvragen
Frietkraam op de bruiloft | Foodtruck huren
Snackkar huren? Bekijk onze prachtige frietwagen!

De mobiele Patatkraam mogelijkheden

Goudgele patat, snacks om van te smullen en alle tijd voor uw bezoek wanneer u een feest geeft? Het kan allemaal als u besluit een mobiele frietkraam op uw feest te huren bij Frietfestijn.nl. Uw visite zal genieten van de heerlijke, warm opgediende producten die in 100% plantaardige en verse olie worden gebakken. Ons personeel komt tegelijk met de mobiele patatkraam op uw feest mee. Huren is daarom heel eenvoudig en u zult verrast zijn hoe voordelig onze prijzen zijn.

Het plaatsen van de mobiele Patatkraam

Om onze mobiele patatkraam op uw feest te kunnen plaatsen hebben wij wel wat ruimte nodig en op redelijk nabije afstand een stopcontact. Om te voorkomen dat Frietfestijn.nl te weinig of te veel meeneemt, geeft u vooraf het aantal gasten door en het door u vastgestelde menu. Dat is eigenlijk alles wat er nodig is om een mobiele frietkraam op uw feest te kunnen huren.

Meerdere patatkramen?

Geeft u een echt groot feest? Dan kunnen wij ook met meerdere patatkramen bij u op locatie komen. Alle patatkramen op uw feest voldoen aan de wettelijke hygiëne en veiligheidseisen. Wij bezitten daarvoor het zogenaamde HACPP certificaat. Zo weet u zeker dat een mobiele patatkraam huren op uw feest bij Frietfestijn.nl betrouwbaar is.

burger met saus | mayonaise | Geniet nu van een bedrijfslunch

Reserveer op tijd

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze mobiele Patatkraam. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een gelaagd feest wanneer de mobiele patatkraam van Frietfestijn.nl op uw feest is geweest.

Reserveer nu

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Frietcar huren? Frietwagen Frietfestijn

Een mobiele Patatkraam huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Test