Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 447 recensies
js_loader

Mobiele Friettent op uw feest

Mobiele frietkraam, overal heerlijke patat

De mobiele Friettent, zo op uw locatie

Bent u opzoek naar een mobiele friettent voor op uw feest? Dan is onze frietwagen niet te weg te denken! De Frietwagen van Frietfestijn heeft het grootste assortiment en de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Ons betrokken personeel zorgt ervoor dat u en uw gasten heerlijk genieten van onze friet, snacks en sauzen.

Frietfestijn heeft een assortiment van 6 soorten verse friet en een assortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen. Hiermee kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Wilt u uw gasten van een heerlijke maaltijd voorzien? Dan is het huren van een mobiele friettent dé ideale oplossing. Dit doordat onze frietkar voor iedere gelegenheid geschikt is. Zo leveren wij friet op locatie voor particulieren, bedrijven, feesten, bruiloften, en veel meer. Uit ervaring blijkt dat men zeer tevreden is met onze goudbruine friet, snacks en sauzen. Ook heeft u zelf meer tijd voor uw gasten wanneer wij u het werk uit handen nemen.

Offerte aanvragen
Frietcar huren? Frietwagen Frietfestijn
burger met saus | mayonaise | Geniet nu van een bedrijfslunch

Het reserveren van de mobiele Friettent

Onze frietkar is te huren voor een vast bedrag per persoon. Echter gelden er aangepaste prijzen voor grotere groepen. Ook zijn er bij de Frietkar diverse menu’s mogelijk om het volledig naar wens in te vullen. Komt u uit de regio Eindhoven komt? Dan zijn er geen reiskosten verbonden aan de snackwagen. Moeten wij verder rijden dan 20 kilometer? Dan berekenen wij een kleine transportvergoeding.

De mobiele friettent is ideaal wanneer er een feestje wordt gegeven. Uw gasten worden voorzien van een op maat gemaakt menu. Zo kunt u kiezen uit verschillende eersteklas snacks en onze uit onze verscheidene soorten friet. Nieuwsgierig?

Reserveren

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Frietfestijn verzorgt de leukste feestjes | Bedrijfslunch op kantoor

Meer info?

De mobiele friettent van Frietfestijn is absoluut een trekpleister op uw evenement, het is dan ook een originele en leuke manier om de aanwezigen van een lekkere maaltijd te voorzien. U heeft er zelf geen werk aan! Wel raden wij u sterk aan om de frietkar tijdig te reserveren, uw wensen en het aantal personen aan ons door te geven. Zo bent u verzekerd van een heerlijke maaltijd op uw feest!

Twijfelt u nog? Kijk dan onze referenties. Een lijst van bedrijven, verenigingen en instellingen, welke naar volle tevredenheid al eens een mobiele friettent geboekt hebben!

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze frietkar. Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een gelaagd feest als de Mobiele friettent van Frietfestijn is geweest.

Contact

Een mobiele friettent huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt dan van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte aanvragen
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/mitchel-in-de-frietwagen-met-friet.jpg