Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 447 recensies
js_loader

Een Lunch op locatie organiseren

Snacks uit de patatwagen | Foodtruck op locatie huren

Tip van Mitchel!

Wilt u graag een heerlijke lunch op locatie organiseren? Dan is het LunchFestijn van Frietfestijn de ideale oplossing voor u. Frietfestijn heeft veel ervaring met het organiseren van een lunch in Brabant en omstreken.

Frietfestijn heeft een groot assortiment voor bedrijfslunches, lunchcatering en andere gelegenheden in Brabant en omstreken. Wij leveren soep, salades, friet, saté en broodjes. Daarnaast kunt u ook kiezen uit vele snacks. Hiermee kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Een lunch organiseren op locatie is een originele manier om uw gasten te verwennen rond het middaguur. Frietfestijn heeft daarom een speciaal gevormde lunchcatering met snackwagen voor locaties in Brabant en omstreken. Wij bieden een speciaal lunch menu aan waarmee wij u al het werk uit handen kunnen nemen.

Frietfestijn bedrijfslunch organiseren | salade bedrijfslunch

Laat uw lunch verzorgen door Frietfestijn!

Foodtruck huren | Frietwagen huren Eindhoven

De Lunch mogelijkheden

De lunch catering van Frietfestijn is een catering voor op ieder evenement. Wij bezitten namelijk een snackwagen waarmee wij makkelijk op elke locatie in Brabant kunnen komen. Daarnaast kunnen wij de snackwagen ook op andere locaties inzetten!

Het Lunchfestijn van Frietfestijn is een speciaal gevormd assortiment voor het organiseren van een lunch van elke soort. Op deze pagina kunt u de menu’s bekijken. Naast het lunch menu hebben we ook andere menu’s, passend bij elke gelegenheid. Voor grotere groepen geldt een aangepaste offerte.

Heeft u interesse in het Lunchfestijn van Frietfestijn? Mail info@frietfestijn.nl of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Offerte

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Een lunch laten organiseren door frietfestijn?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte