Frituurwagen huren in Limburg?

Bent u opzoek naar een Frituurwagen in Limburg? Frietfestijn heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Frietfestijn heeft een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen. Hiermee kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Een Frituurwagen huren in Limburg

Geeft u een feestje in de provincie Limburg? Dan is het een smakelijk en origineel idee om een Frituurwagen te bestellen. Limburg staat namelijk bekend als het gebied van Bourgondisch genieten, en daar sluiten de Frituurwagens van Frietfestijn absoluut bij aan. Wij bakken onze friet en snacks namelijk vers op locatie. Om het u nog makkelijker te maken, komt ons kundige personeel mee. Zo hoeft u zelf niets te doen dan alleen maar te genieten wanneer u een Frituurwagen huurt in Limburg!

Frituurwagen huren op een andere locatie?

Elk feest wordt gegarandeerd een succes met onze nette Frituurwagen vol lekkernijen. Limburg is overigens slechts één van de mogelijke regio’s waar Frietfestijn langs kan komen. U kunt onze Frituurwagen namelijk in heel Nederland, België en zelfs Duitsland bestellen.

Eerste klas producten met HCAPP keurmerk

Bij ons kunt U al vanaf 40 man een Frituurwagen in Limburg huren. Daarbij bepaalt U vooraf uit welke producten men kan kiezen op het feest en wij zorgen voor de rest. U bent bij ons verzekerd van eersteklas producten dat wordt bereid in dagverse plantaardige olie. Al onze Frituurwagens hebben het HCAPP keurmerk. Wij voldoen dus aan alle wettelijke verplichtingen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frituurwagen in Limburg. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

In Limburg is het pas een geslaagd feest als de Frituurwagen van Frietfestijn is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frituurwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!

Draai en win!

Spin voor een gratis extra optie!

1 spin per email Voer je e-mail in en win!
Draai het rad!
Never
Remind later
No thanks