Friteswagen huren op uw feest.

Bent u opzoek naar een Friteswagen om te huren voor op uw feest? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Onze Frietwagen heeft een assortiment van 6 soorten verse frites en een asssortiment van 26 soorten snacks. Zo kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De Friteswagen op uw feest met beste kwaliteit

Op een feest of evenement moet er ook gezorgd woden voor de inwendige mens. Met een Frietwagen van Frietfestijn.nl biedt u uw gasten een orginele mogelijkheid om te smullen. Uw gasten kunnen namelijk kiezen uit een ruim assortiment van heerlijke puntzakken verse friet en snacks.

De Friteswagen op basis van afkoop

Een friteswagen huren op een feest gebeurt vaak op basis van afkoop. U kunt al een Friteswagen huren vanaf 40 personen, en u zult staan te kijken van de voordelige tarieven die wij daar voor hanteren. U kunt dan met uw gezelschap onbeperkt genieten uit het door u gekozen assortiment van heerlijke puntzakken verse frites en snacks van de beste kwaliteit.

D.m.v. het huren van onze Friteswagen met ons zeer bekwaam personeel kunnen we gezelschappen bedienen tot 5000 personen

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Friteswagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Friteswagen is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Friteswagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze friteswagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!