Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 447 recensies
js_loader

Friteswagen huren op jouw feest.

Assortiment Frietwagen | Patatje Pinda

De Friteswagen op jouw feest met beste kwaliteit

Bent u opzoek naar een Friteswagen om te huren voor op uw feest? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Onze Frietwagen heeft een assortiment van 6 soorten verse frites en een asssortiment van 26 soorten snacks. Zo kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Op een feest of evenement moet er ook gezorgd woden voor de inwendige mens. Met een Frietwagen van Frietfestijn.nl biedt u uw gasten een orginele mogelijkheid om te smullen. Uw gasten kunnen namelijk kiezen uit een ruim assortiment van heerlijke puntzakken verse friet en snacks.

Offerte aanvragen
Frietfestijn verzorgt de leukste feestjes | Bedrijfslunch op kantoor
burger met saus | mayonaise | Geniet nu van een bedrijfslunch

De Friteswagen op basis van afkoop

Een friteswagen huren op een feest gebeurt vaak op basis van afkoop. U kunt al een Friteswagen huren vanaf 40 personen, en u zult staan te kijken van de voordelige tarieven die wij daar voor hanteren. U kunt dan met uw gezelschap onbeperkt genieten uit het door u gekozen assortiment van heerlijke puntzakken verse frites en snacks van de beste kwaliteit.

D.m.v. het huren van onze Friteswagen met ons zeer bekwaam personeel kunnen we gezelschappen bedienen tot 5000 personen

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Friteswagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Friteswagen is geweest.

Offerte aanvragen

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Frietwagen op locatie aan huis | Foodtruck huren

Een Friteswagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze friteswagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte