Frietwagen huren?

Geeft u een feestje? Dan is een frietwagen een must! De frietwagen van Frietfestijn heeft het grootste assortiment, hierdoor kunnen wij garanderen dat er voor iedereen wat heerlijks te smullen is. Daarnaast hebben wij de beste prijs/kwaliteitsverhouding!
Ons betrokken personeel zorgt ervoor dat u en uw gasten heerlijk genieten van onze friet, snacks en sauzen. En zeg nou zelf, wie wordt er nou niet vrolijk van een lekker frietje?

Frietfestijn heeft jaren ervaring in de horeca! Onze Frietwagen en ons vakbekwame personeel kan op bijna elke locatie in Nederland komen om uw evenement van heerlijke friet en snacks te voorzien.

Het huren van een frietwagen aan huis is dé ideale oplossing wanneer u uw gasten van een lekkere en originele maaltijd wilt voorzien. Een feestje, een bruiloft, een personeelsfeest. Wij verzorgen het allemaal. En zeg nou eerlijk. Wie houdt er nou niet van een heerlijk goudbruin frietje.  Uit ervaring blijkt dat men zeer tevreden is over onze kwaliteit.  Door een frietwagen aan huis te huren bent u niet alleen verzekerd van een heerlijke maaltijd. U houdt zelf meer tijd over om met uw gasten te praten. Ideaal!

“Een feestje zonder frieten? Dat kan écht niet!”

Ons assortiment

Frietfestijn heeft een prachtig assortiment. Wij bieden menu’s voor elke gelegenheid, van bedrijfslunches tot verjaardagsfeestjes. Zo is er voor ieder wat wils. In de prijslijst vindt u de standaard menu’s en de prijzen die we hiervoor vragen. Daarnaast helpen wij u natuurlijk met de juiste keuze! Wij denken graag mee welk menu het best past bij uw feestje. Zo slagen wij er altijd in om uw feestjes om te toveren tot een smakelijke ervaring.

Heeft u interesse in een Frietwagen aan huis? Mail info@frietfestijn.nl  of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Onze Frietwagen

Hoge kwaliteit. Toch betaalbaar.

Wij frituren al jaren. Dit proeft u niet alleen, maar merkt u ook in de prijs. Zo heeft u al een frietje aan huis vanaf €3,- per persoon!

Een gevarieerd assortiment.

Dat is onze belofte. Met 6 verschillende verse frietsoorten en 26 soorten snacks verzekeren wij u en uw gasten van een smakelijke ervaring. Wij verzorgen uw gasten met plezier. Zo hoeven u en uw gasten zich enkel zorgen te maken om  heerlijk onbeperkt te smullen en jullie te buikjes vullen.

Hygiëne, dat proeft u!

Onze frietwagen is altijd schoon. Hygiëne staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat onze frietwagen goed schoongemaakt wordt. Door een hygiënische omgeving werken wij met meer plezier én dat proeft u!

Waarom een Frietwagen huren?

Wanneer u er voor kiest om een frietwagen te huren kiest u voor meer dan enkele een heerlijke maaltijd. Onze frietwagen is een echte ervaring en blijft veel langer hangen dan enkel een lekker hapje en een drankje. Ons gezellige personeel zorgt voor een leuke sfeer zodat uw gasten zich op hun gemak voelen! En dat is niet eens alles wat we voor je doen.

Uw gasten worden verwend.

Naast het verzorgen van een heerlijke maaltijd, zorgen wij ook voor een gezellige sfeer. Een babbeltje hier, een grapje daar, de verzorging van uw gasten gaat veel verder dan alleen de smakelijke snacks!

U wordt ontzorgd.

Wanneer u een snackwagen huurt bij Frietfestijn zorgt dit niet alleen voor een geweldige ervaring, maar ook u hoeft zich geen zorgen te maken om het eten. U kunt zich focussen op het verzorgen van de gasten. Het regelen van vervolg activiteiten of geniet zelf even van een hapje. Wij verzorgen de maaltijd compleet.

Hygiëne, ook naderhand!

Zoals eerder besproken is hygiëne voor ons erg belangrijk, dat geldt niet alleen voor onze frietwagen, maar ook voor onze omgeving. Nadat uw gasten heerlijk gesmuld hebben zorgen wij ervoor dat we de plek netjes achterlaten zoals wij deze hebben aangetroffen.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietwagen huren van frietfestijn?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in een Frietwagen aan huis? Mail dan naar info@frietfestijn.nl  of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Het is pas een geslaagd feest, als de frietwagen van Frietfestijn aan huis is geweest!

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!