Frietwagen verhuur door geheel Nederland

Bent u opzoek naar een Frietwagen in Nederland? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De Frietwagen in Nederland op elk evenement

Met een Frietwagen op locatie in Nederland heeft u zelf uw handen vrij voor uw gasten. Wij denken met u mee om uw feest te laten slagen! Vanuit de Frietwagen voorzien wij dan uw gasten van puntzakken heerlijke verse goudbruine frietjes en snacks. Men zal nog lang te spreken zijn over onze friet.

Onze Frietwagen verhuur vindt u door geheel Nederland op privé feesten, partijen en evenementen. Onze Frietwagen verhuur Nederland vindt plaats d.m.v. afkoop of vrije verkoop. Wanneer u Frietwagen verhuur Nederland inhuurt op basis van afkoop dan kunt u met uw gezelschap onbeperkt smullen uit het door u gekozen assortiment.

Interesse in huren van Frietwagen?

Heeft u interesse in onze Frietwagen? Een Frietwagen huren valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!