Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 447 recensies
js_loader

Frietwagen verhuur door heel Nederland

frietfestijn snackwagen huren

Frietwagen verhuur in Nederland

Bent u opzoek naar een Frietwagen verhuur in Nederland? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Offerte aanvragen

De Frietwagen in Nederland op elk evenement

Met de Frietwagen verhuur van frietfestijn heeft u zelf uw handen vrij voor uw gasten. Wij denken met u mee om uw feest te laten slagen! Vanuit de Frietwagen op locatie voorzien wij dan uw gasten van puntzakken heerlijke verse goudbruine frietjes en snacks. Men zal nog lang te spreken zijn over onze friet.

Onze Frietwagen verhuur is door u te huren in geheel Nederland. Zowel op privé feesten, partijen en evenementen. Onze Frietwagen verhuur vindt plaats door middel van afkoop. Wanneer u de Frietwagen van frietfestijn inhuurt op basis van afkoop dan kunt u met uw gezelschap onbeperkt smullen uit het door u gekozen assortiment.

Mogelijkheden bespreken
Frietfestijn verzorgt de leukste feestjes | Bedrijfslunch op kantoor

Interesse in onze Frietwagen verhuur?

Heeft u interesse in onze Frietwagen? Een Frietwagen huren valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen is geweest.

Offerte

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Frietwagen verhuur Nederland

Al ruim 15 jaar bakken we ze goudbruin

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Frietwagen huren
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/frietfestijn-snackwagen-huren-1.jpeg