Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 465 recensies
js_loader

Frietwagen op jouw feest in Venlo.

Assortiment Frietwagen | Patatje Pinda

Ook een frietwagen huren in Venlo?

Bent u opzoek naar een Frietwagen op uw feest in Venlo? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kan de Frietwagen uw feest in Venlo onvergetelijk maken!

De Frietwagen als origineel idee

Het huren van een Frietwagen in regio Venlo is een origineel idee voor uw evenement. Het bestellen van een Frietwagen uit Venlo is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te zijn. Ook kunt u er zelf heerlijk van genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

Offerte aanvragen
Frietfestijn verzorgt de leukste feestjes | Bedrijfslunch op kantoor
Frietwagen op locatie aan huis | Foodtruck huren

De Frietwagen reserveren op uw feest

De frietwagen is te huur in Venlo en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijfsfeest. Bij Frietfestijn.nl kunt u terecht voor een zeer complete Frietwagen in en rond Venlo. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren.

Hou dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de Frietwagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Frietwagen gebruik gaat maken, zodat uw gasten niets tekort komen.

Reserveren
Frietkot Maastricht Traditionele kleding

Interesse in de Frietwagen?

Heeft u interesse in onze Frietwagen in de omgeving van Venlo? Een Frietwagen huren in Venlo valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen in Venlo is geweest.

Bespreek de mogelijkheden

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Frietwagen op locatie aan huis | Foodtruck huren

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte