Frietwagen huren in Son.

Wilt u graag een Frietwagen huren in Son? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Huur de Frietwagen zonder transportkosten!

Het huren van een Frietwagen in regio Son is een origineel idee voor uw evenement. Het bestellen van een Frietwagen in Son kan namelijk zonder transportkosten! Met de Frietwagen kunt u uw gasten van dienst zijn en zelf ook van het feest genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

Waar op te letten bij het reserveren van de Frietwagen?

De Frietwagen is te huur in Son en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijffeest. Bij Frietfestijn kunt u terecht voor een zeer complete Frietwagen in en rond Son. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren. Hou dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de Frietwagen uit Son neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Frietwagen gebruik gaat maken, zodat u gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in onze Frietwagen in de omgeving van Son? Een Frietwagen huren valt zeker in de smaak bij uw gasten, en u zult staan te kijken van de lage prijzen die wij hanteren. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen in Son. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen in Son is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!