Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 465 recensies
js_loader

Frietwagen Someren

frietfestijn snackwagen huren

Ook een frietwagen huren in Someren

Bent u opzoek naar een Frietwagen voor uw feest/evenement in Someren? Frietfestijn heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding en het grootste assortiment!

Frietfestijn heeft een groot assortiment aan friet en snacks en wij zijn op bijna elke locatie inzetbaar, waaronder Someren. Het huren van een Frietwagen in Someren is een heerlijke manier om onbeperkt te smullen en alle buikjes te vullen.

Huur bij ons een Frietwagen op locatie in Someren, om uw feest of evenement compleet te maken. Uw gasten zullen gedurende een bepaalde tijd heerlijk kunnen smullen van onze verse friet en snacks. Terwijl wij u het zware werk uit handen nemen! Wat is nou lekkerder dan een originele Nederlandse puntzak friet op uw feest?

Offerte aanvragen
Frituurwagen huren Limburg | Frietfestijn | Foodtruck Eindhoven | Foodtruck huren
Frietfestijn verzorgt de leukste feestjes | Bedrijfslunch op kantoor

De Frietwagen als origineel idee

Het organiseren van een feest kan soms lastig zijn. Gelukkig neemt Frietfestijn graag dit gedoe uit handen. Het huren van een Frietwagen bij Frietfestijn zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om het verzorgen van uw gasten. Sterker nog, uw gasten zullen nog lang over de Frietkar te spreken zijn! Wij komen gemakkelijk op uw locatie, en daar staan we in mum van tijd klaar om heerlijke snacks en frieten te serveren. Kortom, geeft u een feest in Someren? Huur dan de frietwagen van Frietfestijn!

Frietfestijn heeft verschillende menu’s, afhankelijk van het evenement dat u in gedachten heeft. De menu’s zijn te vinden op de prijslijst pagina. Ook wordt vóór het feest met u een prijs afgesproken zodat u niet voor een verassing komt te staan!

Voor grotere groepen geldt een aangepaste offerte

Heeft u interesse in een Frietwagen van Frietfestijn? Mail info@frietfestijn.nl of bel 06 245 552 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Contact

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Frietwagen huren in Someren

Al ruim 15 jaar bakken we ze goudbruin

Frietcar huren? Frietwagen Frietfestijn

Onze frietwagen huren in Someren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte aanvragen