Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 490 recensies
js_loader

Frietwagen huren in Roermond.

Assortiment Frietwagen | Patatje Pinda

Frietwagen als origineel idee

Wilt u graag een Frietwagen huren in Roermond? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Het huren van een Frietwagen in regio Roermond is een origineel idee voor uw evenement. Het bestellen van een Frietwagen uit Roermond is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te zijn en zelf ook nog van het feest te kunnen genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

Offerte aanvragen
Frietfestijn verzorgt de leukste feestjes | Bedrijfslunch op kantoor
Mobiele frietkraam huren? | Heerlijke snacks

Het reserveren van de Frietwagen

De frietwagen is te huur in Roermond en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijfsfeest. Bij Frietfestijn.nl kunt u terecht voor een zeer complete Frietwagen in en rond Roermond. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren. Hou dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de Frietwagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Frietwagen gebruik gaat maken, zodat u gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in onze Frietwagen in de omgeving van Roermond? Een Frietwagen huren valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen in Roermond. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen in Roermond is geweest.

Reserveren

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Frietwagen huren in Roermond?

Al ruim 15 jaar bakken we ze goudbruin

Frietwagen huren?

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Test