Huur een Frietwagen voor uw kinderfeestje.

Bent u opzoek naar een Frietwagen voor op uw kinderfeestje? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De Frietwagen maakt uw kinderfeestje een succes

Een kinderfeestje geven is leuk. Maar een kinderfeestje organiseren is veel werk. Frietfestijn.nl kan uw kinderfeestje tot een succes maken zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen! Dit gaat d.m.v. het huren van een frietwagen op uw kinderfeestje. U kunt uw kinderfeestje al organiseren in samenwerking met ons vanaf € 7,-  p.p. Ook kunt u onze “Friettafel” reserveren. Op deze kinderfeestjes kunnen dan jong en oud 1 uur tot 1,5 uur genieten en smullen uit het door u gekozen assortiment.

Een eigen Frietwagen in de tuin of bij u voor de deur…..een must voor alle kinderfeestjes.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een geslaagd kinderfeest als er een Frietwagen van frietfestijn is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!