Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 490 recensies
js_loader

Huur een Frietwagen voor jouw kinderfeestje.

frietfestijn snackwagen huren

Ook een frietwagen huren voor uw kinderfeestje?

Bent u opzoek naar een Frietwagen voor op uw kinderfeestje? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een assortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Offerte aanvragen
frietwagen eindhoven | Bedrijfslunch op locatie | Snackwagen huren
Frietfestijn | Catering op uw evenement

De Frietwagen maakt uw kinderfeestje een succes

Een kinderfeestje geven is leuk. Maar een kinderfeestje organiseren is veel werk. Frietfestijn.nl kan uw kinderfeestje tot een succes maken zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen! Dit gaat d.m.v. het huren van een frietwagen op uw kinderfeestje. U kunt uw kinderfeestje al organiseren in samenwerking met ons vanaf € 7,- p.p. Ook kunt u onze “Friettafel” reserveren. Op deze kinderfeestjes kunnen dan jong en oud 1 uur tot 1,5 uur genieten en smullen uit het door u gekozen assortiment.

Een eigen Frietwagen in de tuin of bij u voor de deur…..een must voor alle kinderfeestjes.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een geslaagd kinderfeest als er een Frietwagen van frietfestijn is geweest.

Reserveren

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Frietfestijn - De lekkerste snacks en verse friet

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte