Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 447 recensies
js_loader

Frietwagen huren in Tilburg?

frietfestijn snackwagen huren

Ook een frietwagen huren in Tilburg?

Een frietkraam huren in Tilburg is een ideale manier om uw feest van catering te voorzien. Met heerlijke friet en snacks komen wij naar uw locatie om u en uw gasten te verwennen. Geeft u een feest in Tilburg en wilt u uw gasten extra laten genieten? Kies dan voor de frietwagen van Frietfestijn. Samen zorgen wij voor een geslaagd feestje!

Onze frietwagen voorziet u en uw gasten graag van heerlijke friet en snacks! Dit doen wij met het grootste assortiment en de beste prijs / kwaliteitsverhouding!

Het is pas een geslaagd feest in Tilburg als de frietwagen van Frietfestijn.nl is geweest.

Offerte aanvragen
Frietkar mobiel | Heerlijke friet op locatie

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
luxe-frietwagen

Een luxe frietkar huren in Tilburg

Wij bieden een frietkar op locatie met luxe uitstraling en uitmuntende service. Wij onderhouden en poetsen onze wagen goed, daarom ziet deze er na jaren nog altijd als nieuw uit! Kortom, onze luxe frietkar is gegarandeerd een nette verschijning op uw feest.

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Meer dan catering

Ons gezellige personeel is altijd in voor een feestje! Naast de heerlijke snacks en friet brengt onze frietwagen ook gezelligheid op uw feest. Bij frietfestijn vinden wij het belangrijk dat uw feest een succes is. Wij serveren uw gasten daarom altijd met een glimlach.

Waarom een frietwagen huren?

U heeft zelf de handen vrij.
De gasten zullen uw feest niet snel vergeten.
Geen omkijken naar de catering.
Meer dan alleen lekkere snacks!
Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietkar. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Offerte

Heeft u nog vragen over onze frietwagen?

Contact

Een frietwagen huren in Tilburg en omstreken

Met onze frietwagen komen wij overal in Nederland. Zo is de frietwagen niet alleen inzetbaar in Tilburg, maar ook in in Goirle, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Waalwijk, Drunen, Gilze, Rijen en Hilvarenbeek.

Reserveer optijd!

De frietkar van Frietfestijn is absoluut een trekpleister op uw evenement. Ook is het een originele en leuke manier om de aanwezigen van een lekkere maaltijd te voorzien. U heeft er zelf geen werk aan! Wij raden u sterk aan om de frietkar tijdig te reserveren en uw wensen en het aantal personen aan ons door te geven.

Offerte aanvragen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Offerte

Frietwagen huren in Tilburg?

We bakken ze al ruim 15 jaar perfect bruin

Hoe werkt het?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Bespreek de mogelijkheden