Frietwagen huren in Nijmegen.

Zoekt u naar een Frietwagen in Nijmegen? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

De Frietwagen in Nijmegen als origineel idee!

Het huren van een Frietwagen in regio Nijmegen is een origineel idee voor uw feest of evenement. Het bestellen van een Frietwagen in Nijmegen is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te kunnen zijn. Ook kunt u  er zelf van genieten! Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

De Frietwagen voor gezelligheid!

De Frietwagen is te huur in Nijmegen en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijfsfeest. Bij Frietfestijn.nl kunt u terecht voor een zeer complete Frietwagen in en rond Nijmegen.

Het reserveren van de Frietwagen

Het is verstandig om de Frietwagen tijdig te reserveren. Hou bij het reserveren even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Frietwagen in Nijmegen gebruik gaat maken, zodat uw gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in onze Frietwagen in de omgeving van Nijmegen? Een Frietwagen huren in Nijmegen valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen in Nijmegen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen in Nijmegen is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!