Een Frietwagen huren in Helmond.

Wilt u graag een frietwagen huren in Helmond? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet, en van 26 soorten snacks met heel veel sauzen. Kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Huur de Frietwagen in Helmond zonder transportkosten!

Het huren van een Frietwagen in regio Helmond zonder transportkosten is een origineel idee voor uw evenement. Het bestellen van een Frietwagen uit Helmond is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te zijn. Ook kunt u dan zelf beter genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

Het reserveren en plaatsen van de frietwagen in Helmond

De Frietwagen is te huur in Helmond en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijf . Bij Frietfestijn kunt u terecht voor een zeer complete Frietwagen in en rond Helmond. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren. Hou dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Frietwagen gebruik gaat maken, zodat u gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in onze Frietwagen in de omgeving van Helmond? Een frietwagen huren in Helmond valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!