Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 452 recensies
js_loader

Frietwagen huren in Den Bosch

Assortiment Frietwagen | Patatje Pinda

Frietwagen huren als origineel idee

Wilt u graag een Frietwagen huren in Den Bosch? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Huren van een Frietwagen in regio Den Bosch is een origineel idee voor uw feest of evenement. Het bestellen van een Frietwagen in Den Bosch is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te kunnen zijn. En om daarnaast zelf ook nog te kunnen genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

Offerte aanvragen
Frietfestijn verzorgt de leukste feestjes | Bedrijfslunch op kantoor
Frietwagen op locatie aan huis | Foodtruck huren

De Frietwagen voor gezelligheid

De Frietwagen is te huur in Den Bosch en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijfsfeest. Bij Frietfestijn kunt u terecht voor een zeer complete Frietwagen in en rond Den Bosch. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren. Houd dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Frietwagen in Den Bosch gebruik gaat maken, zodat uw gasten niets tekort komen.

Foodtruck huren | Frietwagen huren Eindhoven

Reserveren van de Frietwagen

Heeft u interesse in onze Frietwagen in de omgeving van Den Bosch? Een Frietwagen huren in Den Bosch valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen in Den Bosch is geweest.

Reserveren

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Frietwagen huren in Den Bosch

Al meer dan 15 jaar bakken we ze bruin

Frietwagen op locatie aan huis | Foodtruck huren | Foodtruck Tilburg

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte