Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 452 recensies
js_loader

Frietwagen huren in Best.

Frietwagen op locatie aan huis | Foodtruck huren | Foodtruck Tilburg
Foodtruck huren Eindhoven. Patatwagen huren?

Huur de Frietwagen in Best zonder transportkosten!

Bent u opzoek naar een Frietwagen om te huren in Best? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Het huren van een Frietwagen in regio Best is een origineel en betaalbaar idee voor uw evenement. Het bestellen van een Frietwagen in Best gaat namelijk zonder transportkosten! Zo kunt u uw gasten heel goed van dienst zijn. Ook kunt u zelf heerlijk genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

De Frietwagen op elk evenement

De Frietwagen is te huur in Best en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag. Frietfestijn is inzetbaar op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijfsfeest. Bij ons kunt u terecht voor een zeer complete Frietwagen in en rond Best. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren.

Hou bij het reserveren even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de Frietwagen uit Best neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de Frietwagen gebruik gaat maken, zodat u gasten niets tekort komen.

Reserveer nu!

Heeft u interesse in onze Frietwagen in de omgeving van Best? Een frietwagen huren valt zeker in de smaak bij uw gasten. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietwagen in Best. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen in Best is geweest.

Contact

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Een frietwagen huren in regio Best?

Ruim 15 jaar de lekkerste

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte aanvragen
Frietwagen huren?