Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 452 recensies
js_loader

Frietwagen op jouw evenement.

Frietwagen op uw bruiloft?

De Frietwagen met ruim assortiment

Bent u opzoek naar een Frietwagen voor op een evenement? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment! Met een assortiment van 6 soorten verse friet, en 26 soorten snacks kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Evenementen organiseren is een vak apart. U kunt onze frietwagen op uw evenement inhuren zodat wij u daarmee kunnen ontzorgen.

Op een evenement moet er ook gezorgd woden voor de inwendige mens. Met een Frietwagen van Frietfestijn.nl biedt u uw gasten een orginele mogelijkheid om te smullen. Uw gasten kunnen namelijk kiezen uit een ruim assortiment van heerlijke puntzakken verse friet en snacks.

Offerte aanvragen
frietfestijn snackwagen huren
burger met saus | mayonaise | Geniet nu van een bedrijfslunch

40 jaar ervaring met de Frietwagen!

Wij staan met onze frietwagen vaak op een evenement en hebben daar dan ook al zo’n 40 jaar ervaring in. Indien u onze frietwagen in wilt huren op uw evenement dan kan dat op basis van afkoop of op basis van vrije verkoop.

Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van een frietwagen voor een evenement. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte pas een geslaagd feest als onze Frietwagen er is geweest.

Frietwagen huren

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Frietwagen huren?

Een Frietwagen huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte