Frietkraam huren.

Wilt u graag een Frietkraam huren voor uw feest? Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Bij Frietfestijn kunt u kiezen uit een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen! Zo kunnen u en uw gasten heerlijk genieten!

De Frietkraam op elk evenement

Een frietkraam huren voor uw evenement valt altijd goed in de smaak. Frietfestijn.nl bakt friet en snacks voor u op elke gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland. U kunt onze frietkraam huren voor grotere en kleinere feesten, inclusief personeel.

Uw gasten zullen smullen van de verse snacks. Deze smaakvolle friet en hapjes zijn met zorg geselecteerd en worden afgenomen bij de beste leveranciers. U kunt al vanaf € 260,00 een frietkraam met bediening huren. Daarbij kiest u dan één van onze geselecteerde menu’s. U kunt ook zelf een assortiment samenstellen.

Aantrekkelijke prijzen

Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. U heeft al een uitgebreid menu voor slechts € 5,50 per persoon. En als u binnen een straal van 20km rond Eindhoven woont betaalt u geen reiskosten voor de frietkraam. Dat is nog eens voordelig!

HACCP certificaat, dus veilig frituren!

Nog wat pluspunten van de frietkraam zijn dat wij in volledig plantaardige olie en vetten bakken. En dat wij in het bezit zijn van een HACCP certificaat. Dit alles zorgt ervoor dat wij met recht het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen voeren.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietkraam. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte altijd een geslaagd feest als onze frietraam is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietraam huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf dus!

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!