Frietkraam huren.

Wilt u graag een Frietkraam huren voor uw feest? Frietfestijn heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Bij Frietfestijn kunt u kiezen uit een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen! Zo kunnen u en uw gasten heerlijk genieten!

Mobiele Frietkraam voor elk evenement

Het huren van een mobiele frietkraam valt altijd goed in de smaak. Frietfestijn bakt friet en snacks voor u op elke gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland. U kunt onze frietkraam huren voor grotere en kleinere feesten, inclusief personeel. Zo bent u zorgenvrij!

Uw gasten zullen smullen van de verse snacks. Deze smaakvolle friet en hapjes zijn met zorg geselecteerd en worden afgenomen bij de beste leveranciers. U kunt al vanaf € 260,00 een frietkraam met bediening huren. Daarbij kiest u dan één van onze geselecteerde menu’s. U kunt ook zelf een assortiment samenstellen.

Aantrekkelijke prijzen

Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. U heeft al een uitgebreid menu voor slechts € 5,75 per persoon. En als u binnen een straal van 20km rond Eindhoven woont betaalt u geen reiskosten voor de frietkraam. Dat is nog eens voordelig!

HACCP certificaat, dus veilig frituren!

Nog wat pluspunten van de frietkraam zijn dat wij in volledig plantaardige olie en vetten bakken. En dat wij in het bezit zijn van een HACCP certificaat. Dit alles zorgt ervoor dat wij met recht het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen voeren.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietkraam. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel 06 24 55 52 63.

Het is tenslotte altijd een geslaagd feest als onze frietraam is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietkraam aan huis huren?

Geeft u thuis een feest? Kies dan voor een frietkraam aan huis. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om heerlijke snacks en heeft u een gezellige, smakelijke attractie.

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf dus!

Ook door de weeks is het feest!

Natuurlijk houdt u van een feestje met een heerlijke maaltijd in het weekend. Ook door de weeks kunt u genieten van de smakelijk snacks en frieten. Frietfestijn verzorgt ook feesten en bijeenkomsten zoals bruiloften, een 50 jarig bestaan en andere speciale momenten. Daarnaast verzorgen wij bedrijfslunches in bijvoorbeeld de bouw. Trakteer uw personeel eens op een fantastische maaltijd! Kortom, Frietfestijn staat altijd klaar om van uw feest een ervaring te maken.

Frietfestijn, voor al uw feesten en evenementen.

Geeft u op woensdag een bedrijfsfeest? Ook door de weeks staat Frietfestijn voor u klaar! Wij verzorgen elk type feest, zonder problemen en staan ook door de weeks paraat! Dit doen wij op bijna elke locatie. U kunt blindelings vertrouwen op de service van Frietfestijn, én u weet zeker dat u een heerlijke maaltijd krijgt op uw evenement!

Ook lekker, zo’n bedrijfslunch.

Naast evenementen en feesten verzorgen wij ook bedrijfslunches! Heerlijk toch? Een frietje tussen het werk door! Of even een lekkere snack na de meeting die u net heeft gehad. Misschien wilt u simpelweg uw werknemers belonen na al het harde werk dat zij afgelopen periode hebben verricht. Frietfestijn zorgt ervoor dat u en uw collega’s/ werknemers heerlijk kunnen smullen en hun buikjes vullen!

Een frietje als bedankje, beter kan het niet!

Wilt u uw medewerkers op lunch trakteren door het geweldige overwerk dat zij hebben geleverd? Ook dan helpen wij u graag. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers heerlijk kunnen genieten van een traktatie zodat zij weten dat u hen waardeert. Niets gaat boven een heerlijke snack als bedankje voor het harde werk!

Reserveer onze mobiele frietkraam op tijd.

Kortom, wilt u doordeweeks graag een feest geven? Wilt u uw gasten hier voorzien van een exclusieve ervaring met heerlijk ambachtelijk gebakken frieten en perfect gebakken snacks. Of geeft u liever een traktatie, zoals een bedrijfslunch, om uw werknemers te belonen voor hun harde werk? Reserveer dan op tijd de frietkraam van Frietfestijn! Zo bent u verzekerd van een bezoek van Frietfestijn en haar fantastische maaltijd.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schoon en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

De mobiele Frietkraam, zo op uw locatie!

U geeft een feest en twijfelt, “Heb ik die mobiele frietkraam wel nodig?” Natuurlijk heeft u deze nodig, en wel hierom:

Allereerst, de kwaliteit van de lekkere snacks.

Frituren is een kunst. Het maken van de perfecte snacks en de lekkerste frieten is een hele uitdaging, een die Frietfestijn feilloos doorloopt. Dit zult u dan ook ervaren wanneer u kiest voor Frietfestijn. Onze frikandellen en kroketten zijn nét wat lekkerder dan elders. En bovenop alles, ons assortiment is groots. Zo is er voor iedereen een smakelijk hapje.

Het werk wordt u uit handen genomen.

Een mobiele frietkraam verzorgt uw volledige catering. U heeft er geen omkijken naar! Zo kunt u zich richten op andere zaken. Of op het kiezen van het volgende hapje. Fijn toch?

Geen nazorg, Frietfestijn verzorgt alles.

Een feest komt vaak met een hoop zorgen. U moet alles regelen, voorbereiden, afspreken, etc. Hierom besluit Frietfestijn om u extra te ondersteunen. Nadat u heeft genoten van onze heerlijke snacks, zorgen wij er voor dat de plek wordt achtergelaten zoals Frietfestijn deze heeft aangetroffen.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!

Draai en win!

Spin voor een gratis extra optie!

1 spin per email Voer je e-mail in en win!
Draai het rad!
Never
Remind later
No thanks