Frietkraam huren eindhoven

Frietfestijn.nl heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Bij Frietfestijn.nl is het mogelijk om een frietkraam te huren in eindhoven. Uw feest, bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of andere festiviteit, wordt extra leuk met een frietkraam op locatie in eindhoven. U kunt deze Frietkraam huren in eindhoven, maar ook in alle andere steden en dorpen van het land. We komen zelfs naar België en Duitsland om u te laten smullen van de heerlijkste friet.

Wat nemen we mee wanneer u hebt gekozen om een frietkraam van Frietfestijn.nl te huren in Eindhoven? U en uw bezoekers zullen genieten van de meest smakelijke snacks en onweerstaanbaar krokante friet. Daarbij horen natuurlijk lekkere sausjes en ijs om het plaatje compleet te maken. We hebben verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen. Zo weet u van te voren al wat het gaat kosten. U zult verrast zijn van de voordelige tarieven die Frietfestijn.nl hanteert.

Onze snacks zijn met zorg geselecteerd bij top leveranciers en we dragen het predicaat ‘Veilig Frituren’ met trots. Tel daarbij ons HACCP certificaat nog eens op en u bent ervan verzekerd dat u met een betrouwbare firma te maken heeft.

U kunt op deze website meer informatie vinden over onze wagens, de prijzen en de menu’s. Neem vrijblijvend contact met ons op als u geïnteresseerd bent om een frietkraam te huren in Eindhoven of omstreken.

Het is pas een geslaagd feest als frietfestijn is geweest.

Snackwagen van frietfestijn met kinderen en volwassenen