Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 358 recensies
js_loader

Frietkraam huren in Eindhoven?

Frietkraam huren Eindhoven
Frituurwagen huren Limburg | Frietfestijn | Foodtruck Eindhoven | Foodtruck huren

De Frietkraam op uw feest in Eindhoven

Een Frietkraam huren in Eindhoven is een ideale manier om uw feest te voorzien van catering. Geniet samen met uw gasten van verse snacks en goudbruine friet. Frietfestijn heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding en het grootste assortiment!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een assortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Geeft u een feest? En wilt u iets speciaals doen? Bij Frietfestijn.nl is het mogelijk om een frietkraam te huren in Eindhoven. Uw verjaardag, bruiloft of andere festiviteit, wordt extra leuk met een frietkraam op locatie in Eindhoven. U kunt deze Frietkraam ook huren in alle andere steden en dorpen van het land. We komen zelfs naar België en Duitsland om u te laten smullen van de heerlijkste friet.

Boek nu

Frietkraam huren in eindhoven?

Onze friet, sausjes en snacks

Wat nemen we mee wanneer u hebt gekozen om een frietkraam van Frietfestijn.nl te huren in Eindhoven? U en uw bezoekers zullen genieten van de meest smakelijke snacks en onweerstaanbaar krokante friet. Daarbij horen natuurlijk lekkere sausjes en ijs om het plaatje compleet te maken. We hebben keuze uit verschillende menu’s. U zult verrast zijn van de voordelige tarieven die Frietfestijn.nl hanteert.

Onze snacks zijn met zorg geselecteerd bij top leveranciers en we dragen het predicaat ‘Veilig Frituren’ met trots. Tel daarbij ons HACCP certificaat nog eens op en u bent ervan verzekerd dat u met een betrouwbare firma te maken heeft.

Meer informatie

U kunt op deze website meer informatie vinden over onze wagens, de prijzen en de menu’s. Neem vrijblijvend contact met ons op als u geïnteresseerd bent om een frietkraam te huren in Eindhoven of omstreken.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietkraam in Eindhoven. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een geslaagd feest als de frietkraam van frietfestijn is geweest.

Boeken
Frietfestijn | Bedrijfslunch | Salades | Heerlijke Friet | Bedrijfslunch

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie

Ook een frietwagen huren in regio Eindhoven?

Al 15 jaar de lekkerste

Frietkraam huren Eindhoven of Son? Frietfestijn

Een Frietkraam huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon betaald, zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Prijzen Pakketten