Frietkot huren op uw feest?

Wilt u een frietkot huren om uw feest/evenement van heerlijke patatten te voorzien? De frietkot van Frietfestijn is inzetbaar op alle locatie’s en evenementen in Nederland en omstreken! Zo zorgen wij overal voor een feestje!

Met 6 verschillende verse frietsoorten en 26 soorten snacks verzekeren wij u en uw gasten van een smakelijke ervaring. Zo verzorgen wij uw gasten met plezier terwijl zij heerlijk onbeperkt smullen en hun buikjes vullen.

Frietkot Huren in Maastricht en België

Wilt u een feestje geven in Maastricht of België? Dan kunt u natuurlijk niet zonder Vlaamse frieten en lekkere snacks! Sinds kort zorgen wij ook in het zuiden voor een heerlijke hap. Wanneer u een frietwagen huurt, nemen wij al uw werk uit handen. Hierdoor kunt u zich richten op uw gasten terwijl zij heerlijk smullen. Geeft u een feestje in Maastricht of België? Dan is onze frietwagen niet weg te denken!

Frietkot met complete Catering

Wilt u alle zorgen uit handen hebben? Dan kunt u kiezen voor een complete catering van uw feest of evenement. U kunt onze frietkot huren voor een feest met minimaal 40 personen. Door ons brede aanbod kunt u zelf kiezen welk menu u het meest aanspreekt, zo heeft u zelf de prijs in de hand. Daarnaast bespreken wij van tevoren de prijs met u af, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Wij verzekeren u van een smakelijke ervaring. Wij bereiden onze frituur met plezier en passie. Dit proeft u ook echt! Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor een gezellige sfeer. Gezelligheid en professionaliteit, dat bieden wij!

Plantaardige frituurolie

De HACCP goedgekeurde frietkot maakt gebruik van 100% plantaardige frituurolie! Zo worden onze eerste klas snacks en onze overheerlijke frietjes het beste gebakken. Daarnaast worden onze Vlaamse frieten geserveerd in een grote puntzak, wat een stukje nostalgie met zich meebrengt. Uw gasten smullen en u hoeft er verder niet naar om te kijken.

Veel bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren hebben eerder gekozen voor een frietkot in Maastricht. Kijk hiervoor eens bij onze fotos en laat u overdonderen door onze mogelijkheden en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heeft u interesse in een frietkot op locatie? Mail naar info@frietfestijn.nl  of bel 06 24 55 52 63 ons en wij vertellen u graag meer.

Het is in Maastricht of België pas een geslaagd feest als de frietkot van Frietfestijn is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietkot huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietkot. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!