Frietkar huren?

Wilt u graag een Frietkar huren op locatie? De rijdende frietkar van Frietfestijn voorziet uw feest graag van heerlijke frietjes en snacks! Dit doen wij met heeft het grootste assortiment en de beste prijs / kwaliteitsverhouding!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u met uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Frietkar voor op een feest of evenement

Frietfestijn is uw ideale partner als het om een frietkar voor feesten en evenementen gaat. Zowel voor particulieren, bedrijven, feesten, bruiloften, en veel meer, onze frietkar is voor iedere gelegenheid geschikt. Onze verse, goudbruine friet en de allerbeste snacks uit onze frietkar zijn keer op keer een gegarandeerd succes.

Een frietkar huren voor voor groepen

Vanaf 40 personen kunt u onze frietkar huren voor een vast bedrag per persoon. Hierbij zijn diverse “menu’s” mogelijk om dit volledig naar wens in te vullen. Als u uit de regio Eindhoven komt zijn er geen reiskosten verbonden aan de snackwagen. Moeten wij verder rijden dan 20 kilometer, dan berekenen wij een kleine transportvergoeding.

De frietkar reserveren

De frietkar van Frietfestijn zal absoluut een trekpleister zijn op uw evenement, ook is het een originele en leuke manier om de aanwezigen van een lekkere maaltijd te voorzien. U heeft er zelf geen werk aan! Wij raden u sterk aan om de frietkar tijdig te reserveren en uw wensen en het aantal personen aan ons door te geven.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietkar. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een geslaagd feest als de frietkar van Frietfestijn.nl is geweest.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Frietkar huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

[google-reviews-pro place_photo=https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2020/01/2020-frietfestijn-logo-blauw-trans.png place_name="Frietwagen huren? | Frietfestijn / M.C. Snack-Catering" place_id=ChIJme7fJ7jexkcRC6aqFHdWueI auto_load=true rating_snippet=true write_review=true view_mode=slider slider_hide_pagin=true]
Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!