Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 358 recensies
js_loader

Frietkar huren?

Frietkar huren voor uw feest? Foodtruck Tilburg

Frietkar voor op een feest of evenement

Wilt u een Frietkar huren op locatie? De rijdende frietkar van Frietfestijn verzorgd uw feest graag van heerlijke frietjes en snacks! Dit doen wij met het grootste assortiment en de beste prijs/kwaliteitsverhouding!

Met een assortiment van 6 soorten verse friet en een assortiment van 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Frietfestijn is uw ideale partner als het om een ​​frietkar voor feesten en evenementen gaat. Zowel voor particulieren, bedrijven, feesten, bruiloften, en nog veel meer, onze frietkar is voor elke gelegenheid geschikt. Onze verse, goudbruine friet en de allerbeste snacks uit onze frietkar zijn keer op keer een gegarandeerd succes.

Een frietkar huren voor groepen

Vanaf 40 personen kunt u onze frietkar huren voor een groot bedrag per persoon. Hierbij zijn diverse “menu’s” mogelijk om dit volledig naar wens in te vullen. Als u uit de regio Eindhoven komt zijn er geen reiskosten verbonden aan de snackwagen. Moeten wij verder rijden dan 20 kilometer, dan berekenen wij een kleine transportvergoeding.

Frietkar huren
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/frietfestijn-snackwagen-huren-1.jpeg
Frietwagen op locatie | Frietfestijn | Foodtruck op locatie

De frietkar reserveren

De frietkar van Frietfestijn zal absoluut een trekpleister zijn op uw evenement, ook is het een originele en leuke manier om de aanwezigen van een lekkere maaltijd te voorzien. U heeft er zelf geen werk aan! Wij raden u sterk aan om de frietkar tijdig te reserveren en uw wensen en het aantal personen aan ons door te geven.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze Frietkar. Neem contact op d.m.v. een mail naar info@frietfestijn.nl of bel : 06 24 55 52 63.

Het is pas een geslaagd feest als de frietkar van Frietfestijn.nl is geweest.

Bekijk onze prijzen

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie

Een Frietkar huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon betaald, zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Boeken
Frietkar mobiel | Heerlijke friet op locatie