Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 416 recensies
js_loader

Frietkar huren

Frietkar huren

Frietkar huren bij Frietfestijn

Breng de authentieke, heerlijke smaak en kwaliteit naar jou

Breng de authentieke, heerlijke smaak van verse, knapperige friet en kwaliteits snacks rechtstreeks naar jouw volgende evenement met Frietfestijn. We zijn er trots op een hoogwaardige frietkar verhuur service te bieden die niet alleen voldoet aan de smaak verwachtingen, maar deze zelfs overtreft.

Offerte aanvragen
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/aangespast-over-ons-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/10/Frietfestijn-Ballonen.svg

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie

De voordelen

Het huren van een frietkar voor jouw evenement voegt een speciaal element toe dat verder gaat dan alleen catering. Het levert voordelen op die bijdragen aan de algehele sfeer, ervaring en het succes van jouw evenement

  • Topkwaliteit
  • Creëer blijvende herrineringen
  • Groots assortiment
  • Stressvrij genieten
Frietkar huren Frietfestijn

Frietjes van topkwaliteit op jouw evenement

Bij Frietfestijn zetten we ons in voor kwaliteit. Onze aardappelen worden zorgvuldig geselecteerd en onze frietjes worden op de perfecte temperatuur gebakken voor maximale knapperigheid en smaak. Deze toewijding aan kwaliteit zorgt ervoor dat jouw gasten bij elke hap de beste ervaring hebben.

Frietfestijn - Genieten van de foodtruck - Foodtruck bruiloft - Patatkraam huren

Creëer blijvende herinneringen met een Frietkar

Een frietkar op jouw evenement zorgt voor een sfeer die niet gemakkelijk wordt vergeten. Het is niet alleen het heerlijke eten dat indruk maakt, maar ook de nostalgische sfeer van de frietkar zelf. Jouw gasten zullen zich het plezier en de unieke ervaring van het bestellen bij een mobiele frietkraam nog lang herinneren.

Mobiele frietkraam huren? | Heerlijke snacks

Groot assortiment snacks met onze Frietkar

Wij begrijpen dat smaken verschillen. Daarom bieden we naast onze knapperige frietjes een uitgebreid assortiment aan snacks aan. Van traditionele kroketten en frikandellen tot vegetarische opties, er is voor elk wat wils.

Frietkar op locatie huren

Stressvrij evenement met een gehuurde Frietkar

Het organiseren van een evenement kan stressvol zijn, maar met een frietkar van Frietfestijn hoef je je geen zorgen te maken over de catering. Van de levering tot de bereiding, de bediening en de opruiming, wij zorgen voor alles. Dit betekent dat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van jouw evenement.

Wat maakt de Frietkar van Frietfestijn uniek?

We onderscheiden ons niet alleen door de kwaliteit van ons eten, maar ook door onze service en ervaring.

  • Grote capaciteit
  • Uitstekende Service
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • De lekkerste friet van de BeNeLux
Frietkar huren

Frietkar met grote capaciteit voor grote evenementen

Onze frietkar kan gemakkelijk grote groepen mensen bedienen. We hebben ervaring met het serveren van kleine intieme bijeenkomsten tot grote bedrijfsevenementen. Onze efficiënte service zorgt ervoor dat iedereen op tijd wordt bediend.

Frietkar op locatie huren?

Uitstekende service met onze mobiele Frietkar

Wij geloven dat uitstekende service net zo belangrijk is als heerlijk eten. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat jouw gasten zich welkom voelen en goed worden verzorgd. We zijn altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is.

Mitchel Gulien - Chef Frituur

Jarenlange ervaring in Frietkar catering

Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche hebben we de kennis en expertise opgebouwd om jouw evenement soepel te laten verlopen. We weten wat er nodig is om heerlijk eten te serveren, een positieve sfeer te creëren en uiteindelijk jouw evenement tot een succes te maken.

Frietfestijn - Frietwagen huren op kinderfeestjes - Patatkraam huren

Proef de beste Friet in de BeNeLux

Onze frietjes en snacks zijn niet alleen geliefd bij onze klanten, maar zijn ook erkend als enkele van de beste in de BeNeLux. Kom zelf proeven en zie waarom onze klanten steeds weer voor ons kiezen!

Waar komen we langs met onze frietkar?

Waar je jouw evenement ook wilt organiseren, wij kunnen er zijn met onze mobiele frietkar. We hebben een aansluiting nodig binnen 35m en een hoop gezelligheid. Komt goed!

Offerte aanvragen
Frietkar voor evenementen

Frietkar huren voor evenementen op elke locatie

Of jouw evenement nu plaatsvindt in een stadscentrum, een achtertuin, een park of een bedrijfsterrein, zolang er genoeg ruimte is voor onze frietkar, kunnen wij komen. We zijn volledig uitgerust om op bijna elke locatie te opereren en zorgen voor een probleemloze ervaring.

Frietkar voor uw bruiloft, feest of ander evenement

Perfect voor verschillende evenementen

Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, buurtfeest, festival, of een andere bijzondere gebeurtenis organiseert, onze frietkar is een perfecte toevoeging. Het voegt niet alleen een element van plezier en originaliteit toe, maar zorgt ook voor een zorgeloze cateringoplossing.

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie

Tevreden klanten

De hoogste beoordeelde frietwagen van de BeNeLux!

4.9
js_loader
klantwaardering uit meer dan

416
js_loader

tevreden klanten

We hadden Frietfestijn ingehuurd vanwege een oplevering van 1 van onze projecten. Was allemaal prima verzorgd, bewoners waren tevreden en wij dus ook.
Op tijd volgens afspraak en een lekker ruim assortiment. Personeel was ook zeer vriendelijk. Een echte aanrader.
Wij hadden de frietkar besteld op onze locatie, Ze waren prima op tijd en het vriendelijke personeel heeft ondanks de hitte echt goed werk geleverd. We zijn super tevreden
js_loader

Gevulde buikjes

Wij hebben dit jaar al

0

buikjes gevuld

Frietfestijn - Ballonen

Zet de volgende stap: Huur een Frietkar

Voorkom teleurstelling, wees snel

Ben jij klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken met Frietfestijn? Wacht niet langer en breng de unieke sfeer en heerlijke smaken van onze frietkar naar jouw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We kijken ernaar uit om van jouw evenement een smakelijk succes te maken!

Contact
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/02/pexels-engin-akyurt-3228803-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/10/Frietfestijn-Ballonen.svg