Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 358 recensies
js_loader

Foodtruck

Snackwagen huren? | Foodtruck huren | Frietfestijn

Foodtrucks zijn helemaal hip

Overgewaaid uit amerika en tegenwoordig niet meer weg te denken uit het Nederlandse festival en feestlandschap: De foodtruck. U ziet steeds meer feesten en evenementen gebruik maken van de gezelligheid en het gemak van de foodtruck. Ideaal!

Wat is een foodtruck?

Een foodtruck is eigenlijk een mobiel restaurant. Doordat je met een foodtruck bijna overal kunt komen zijn ze erg populair op feesten en festivals. Maar tegenwoordig zijn foodtrucks ook vaak te vinden op bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, of feestjes aan huis.

Voor Frietfestijn betekent een foodtruck dat de gezelligheid naar jou toekomt; in combinatie met de heerlijke snacks en frieten zorgt Frietfestijn ervoor dat jouw feestje om niet te vergeten wordt.

Foodtruck huren
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/bouwvakkers-aan-de-friet-met-frietwagen.jpeg

Onbeperkt smullen aan de frietwagen

Waarom een foodtruck van Frietfestijn huren?

Hoge kwaliteit, voor een lage prijs

Door onze jarenlange ervaring leveren wij kwaliteit zonder dat dit veel kost. Zo heeft u al een frietje vanaf €3,- per persoon!

Een gevarieerd assortiment.

Dat beloven wij u. In onze foodtruck bereiden wij wel 6 verschillende verse frietsoorten en zelfs 26 soorten snacks. Zo is er voor ieder wat wils. Zo kan iedereen heerlijk onbeperkt smullen en hun buikjes vullen.

Hygiëne, dat proeft u!

Onze foodtruck is altijd schoon. Hygiëne staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Wij maken onze foodtruck dan ook altijd goed schoon. Het frituurvet wordt ruim op tijd vervangen en dat proef je echt! Dit is gezonder voor u en uw gasten. Daarnaast maken wij de frietwagen na elke rit van binnen en buiten schoon. Zo ziet deze er altijd netjes en verzorgd uit. Door een hygiënische omgeving werken wij met meer plezier én dat proeft u!

HACCP Certificaat, dus veilig frituren!

Nog een pluspunt van Frietfestijn is dat wij volledig in plantaardige olie en vetten bakken. Ook zijn wij in het bezit van een HACCP certificaat. Dit zorgt ervoor dat wij met recht, en trots, het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen voeren. Dat betekent niet alleen meer veiligheid, maar ook lekkerdere snacks en frieten!

Offerte aanvragen
Frietkraam huren Eindhoven of Son? Frietfestijn

Foodtruck op locatie, gemakkelijker wordt het niet

Onze foodtruck

Onze luxe foodtruck zorgt voor een professionele en feestelijke uitstraling op uw feest. Met ons gezellige personeel en de sfeervolle wagen is de foodtruck een echte attractie. Zo zorgt de foodtruck er voor dat uw feest een ervaring wordt om niet te vergeten. Daarnaast hoeft u zich nergens zorgen om te maken! Wij laten de locatie namelijk achter zoals deze wordt aangetroffen. Kortom, u hoeft enkel te genieten van de heerlijke snacks.

Foodtruck op jouw feest?
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/frietwagen-ligt-schuin.jpg

De foodtruck van Frietfestijn

Friet op locatie.

Met onze luxe en goed verzorgde foodtruck kunnen wij u bijna overal verwennen. Dit doen wij dan ook graag én met een lach. Zo brengen wij het plezier letterlijk naar u toe. Hierdoor is Frietfestijn dé ideale partner voor feesten en evenementen. Zowel particulieren als bedrijven; we verzorgen het allemaal!

De mogelijkheden.

Met ons brede assortiment is er veel mogelijk. Zo is er voor ieder wat wils. U huurt onze snackwagen al vanaf 40 personen, voor een vast bedrag per persoon kunt u heerlijk genieten van allerlei snacks (26 verschillende!). Hierbij maakt u een keuze uit meerdere menu’s die afgestemd zijn op uw wensen.

Natuurlijk denken wij óók aan uw portemonnee. Zo zijn er in de regio Eindhoven geen reiskosten. Wanneer wij verder dan 20 kilometer moeten rijden (enkele reis) overleggen we van tevoren de reis- en transportkosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Kortom, de mogelijkheden zijn groots, onze passie nog groter.

Foodtruck huren
Frituurwagen huren Limburg | Frietfestijn | Foodtruck Eindhoven | Foodtruck huren

Foodtruck als ervaring!

Iedereen houdt van lekkere snacks tijdens een goed feestje! Onze foodtruck zorgt ervoor dat uw gasten uw feest nooit meer zullen vergeten. Onze foodtruck is een echte ervaring! Maar hoe zorgen wij hier voor?

Het verzorgen van uw gasten.

De verzorging van uw gasten staat natuurlijk centraal. Hierbij kijken wij niet alleen naar de feilloze bereiding van onze friet en snacks, maar ook naar de omgang met uw gasten. Zo verzorgen wij onze dienst met een lach en een vleugje gepaste humor. Uw gasten staan centraal!

U als gastheer.

Als gastheer wilt u zich natuurlijk richten op uw gasten, dit snappen wij bij Frietfestijn heel goed. Wij zorgen er voor dat u niet hoeft om te kijken naar het regelen van het eten en de drankjes. Wij verzorgen dit volledig. Zo kunt u een praatje maken uw gasten of zaken regelen voor de volgende festiviteit!

Na het smullen

Iedereen heeft heerlijk zitten smullen, hun buikjes zijn gevuld. Nu is het helaas tijd om het smulfeest af te sluiten. Wij zorgen ervoor dat wij de plek netjes achterlaten. Zo kunt u zich focussen op het afsluiten van het feest of op het voorbereiden van de volgende festiviteit.

Bekijk onze prijslijst
Frietwagen op locatie aan huis | Foodtruck huren | Foodtruck Tilburg

Met een foodtruck komt u goed voor de dag!

Een foodtruck op uw feest of gewoon omdat het lekker is.

Wanneer u een feest geeft is het natuurlijk een geweldig idee om een foodtruck te huren. Maar wie zegt dat een snackwagen niet ideaal is voor een bedrijfslunch, een familiebrunch of een buurtbijeenkomst? Natuurlijk wordt er ook heerlijk gesmikkeld op kinderfeestjes! Wij verzorgen met plezier iedere reden om te genieten van een heerlijke maaltijd. Frietfestijn staat voor u klaar.
Snackbuffet op maat.

Elk feest is anders, de reden, de hoeveelheid personen, hun smaak, en vooral de sfeer. We passen het snackbuffet dan ook per feest aan. Bij Frietfestijn helpen wij hier graag aan mee. Onze foodtruck is zo ingericht dat ieder feest perfect wordt ondersteund. Van te voren bespreken wij graag uw wensen en eisen. Zo worden misverstanden voorkomen en weet u wat u van ons kan verwachten. Kortom, Frietfestijn zorgt voor een snackbuffet op maat.

Een foodtruck op een evenement?

Een foodtruck is ideaal voor op een evenement. U ziet dan ook steeds meer foodtrucks op evenementen voorbij komen. Dit komt doordat foodtrucks niet alleen heerlijk eten en drinken serveren, maar vooral doordat ze als een attractie gezien worden.

frietwagen-fietfestijn-zijkant | Foodtruck huren

Het foodtruck happerij menu

Super populair

Door het grote succes van de Foodtruck hebben wij een speciaal foodtruck happerij menu. Dit is een avondvullend programma waarbij wij vanuit onze foodtruck u met uw gasten gedurende 4 uur lang verwennen met een keur aan verse hapjes en de avond wordt afgesloten met vers Italiaans ijs met slagroom. €18,00 p.p. Wilt u meer weten? U kunt altijd contact opnemen of een offerte aanvragen

Contact
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/friet-mandjes-in-het-vet.jpeg

Wilt u een foodtruck?

Reserveer op tijd!

Bent u op zoek naar een foodtruck, voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Frietfestijn aan het juiste adres. Frietfestijn heeft de beste prijs / kwaliteitsverhouding en een groot variërend assortiment!

Huurt u een mobiele foodtruck bij Frietfestijn? Dan ben u niet alleen verzekerd van een heerlijke maaltijd, maar ook van een gezellig feestje. Frietfestijn zorgt er namelijk niet alleen voor dat uw gasten heerlijk verwend worden. Maar ook dat u compleet ontzorgd wordt. Zo hoeven u en uw gasten zich enkel te richten op welk hapje het volgende word. Kortom, de foodtruck van Frietfestijn is ideaal voor uw feest, lunch, brunch of bedrijfsuitje!

Foodtruck huren
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/frietwagen-fietfestijn-zijkant-klep-open.jpg

Reserveer op tijd!

Wilt u verzekerd zijn van een heerlijke combinatie aan friet en snacks? Reserveer dan op tijd! Zo bent u zeker niet teleurgesteld!

Houdt bij het reserveren rekening met een aantal zaken:

  • Ten eerst dient er een stopcontact binnen een straal van dertig(30) meter aanwezig te zijn.
  • Ook moet er voldoende ruimte zijn om de snackwagen te parkeren.
  • Tot slot weten wij graag hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn, dit zodat zij niets te kort komen.

Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van onze foodtruck. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op.

Het is pas een geslaagd feest, als de snackwagen van Frietfestijn langs is geweest.

frietfestijn snackwagen huren | Frietkot huren | Foodtruck Tilburg

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Frietfestijn - Animatie Busje - Frietwagen op locatie

Een foodtruck huren?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. U komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte aanvragen
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/afbeelding-friet-met-aardappels-in-een-bak.jpeg