Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 441 recensies
js_loader

Catering op uw evenement

Frietwagen op locatie | Frietfestijn | Foodtruck op locatie

Wilt u catering op uw evenement?

Geeft u een feest of evenement en bent u opzoek naar een goede catering? Dan bent u bij Frietfestijn aan het juiste adres!

Frietfestijn is gespecialiseerd in het verzorgen van catering op bijna elk type evenement. Onze catering wagen biedt een ruim assortiment van friet, snacks en sauzen aan om uw gasten te verwennen.

Offerte
Frietfestijn | Catering op uw evenement

Frietwagen catering voor uw evenement!

Evenementcatering vanuit onze Frietwagen

De lekkerste van de BeNeLux

De catering van een feest of evenement is bij grotere groepen niet weg te denken. Terwijl u zich kan richten op het managen, houden wij de buikjes van de gasten gevuld. Met veel plezier serveren wij onbeperkt friet en snacks aan de aanwezigen.

Bieden jullie ook gezondere catering aan?

Jazeker! Naast onze standaard friet en snack menu’s bieden wij ook “lunch catering“. Een gezonde en voedzame lunch met verse broodjes, verse jus, melk en een uitgebreide kroketterie.

Gezelligheid op uw evenement!

De smakelijke versnaperingen worden altijd met een glimlach geserveerd! Wij proberen altijd om van uw feestje, ons feestje te maken. Lees anders eens door onze reviews heen.

Bekijk onze prijslijst
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/pexels-cottonbro-studio-4676401-scaled.jpg

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn
Frituurwagen huren Limburg | Frietfestijn | Foodtruck Eindhoven | Foodtruck huren

Frietwagen catering op elk evenement

Bij Frietfestijn kunt u een Frietwagen met personeel huren voor de catering van uw evenement. De Frietwagen kan op bijna alle locaties in de Benelux komen en heeft slechts een 220V aansluiting nodig om te kunnen bakken. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan, afhankelijk van het type evenement dat u geeft. Bekijk ons ​​Friet & Snack Festijn, of de prijslijst voor infomatie over ons assortiment!

Het reserven van de Frietwagen

U kunt de Frietwagen zeer eenvoudig reserveren om uw feest van catering te voorzien. Op de “Boeken” pagina vindt u meer informatie. Als u vragen heeft of niet zeker weet welk menu u kunt kiezen, moet u een bericht sturen. Verder hoeft u slechts rekening te houden met de voorziene van de 220V-aansluiting en voldoende ruimte om de wagen te plaatsen.

Het is tenslotte pas een feest geslaagd als de catering van Frietfestijn is geweest!

Contact

Uw feestje, ons feestje!

Frietkar huren als catering voor uw evenement?

U kunt uw gasten ontmoeten gedurende één tot een half uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon betaald, zodat u precies weet waar u aan toe bent, en u komt bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte aanvragen
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/19029331_1469160679858550_2794280422246128474_n.jpg