Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 490 recensies
js_loader

Bedrijfslunch organiseren

Frietwagen huren | Frietkot huren

Een Bedrijfslunch organiseren?

Wilt u uw personeel trakteren met een heerlijke bedrijfslunch? Laat uw werknemers genieten van een heerlijke bedrijfslunch op locatie!

Geniet samen met uw onbeperkte deelnemers van een heerlijke bedrijfslunch! Met ons grote assortiment is uw bedrijfslunch gegarandeerd een succes! Wij serveren verse soep, salades, friet, saté en broodjes. Daarnaast heeft uw personeel keuze uit vele snacks en verzekeringen.

Een bedrijfslunch organiseren voor uw personeel is dé manier om uw collega’s te belonen voor hun harde werk! Hierbij kan Frietfestijn u goed van dienst zijn! Wij hebben al jaren ervaring met het organiseren van bedrijfslunches. We hebben dus ook een passend assortiment voor samengevat!

Boeken
Feest bij de Frietwagen

De Bedrijfslunch mogelijkheden

Het organiseren van een bedrijfslunch is een originele manier om uw collega’s/personeel te trakteren. Zo krijgt het personeel tijdens de lunch uitgebreid de tijd om te smullen en te ontspannen na het harde werken.

Speciaal voor het organiseren van bedrijfslunches hebben wij een “Lunch Catering” aan onze prijslijst toegevoegd. Dit nieuwe menu bevat alle ingrediënten om uw bedrijfslunch een succes te maken! Denk aan onbeperkt aan onbeperkt verse broodjes, soep van de dag, luxe kroketterie, verse jus, melk en nog veel meer! Neem een ​​kijkje op onze prijzenpagina.

Bekijk onze prijslijst
Frietfestijn bedrijfslunch organiseren | salade bedrijfslunch
frietfestijn snackwagen huren

Wat zijn de mogelijkheden?

Naast het bedrijfslunchmenu hebben we ook andere menu’s, passend bij elke gelegenheid.
Voor grotere groepen geldt een aangepaste offerte

Wilt u een bedrijfslunch samen met Frietfestijn organiseren? Mail info@frietfestijn.nl of bel 06 245 552 63 ons en wij helpen u graag verder.

Contact

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Een Bedrijfslunch laten organiseren door frietfestijn?

De lekkerste van Brabant

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon gevraagd, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Offerte
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/bouwvakkers-aan-de-friet-met-frietwagen.jpeg