Een Bedrijfslunch organiseren?

Wilt u uw personeel trakteren met een heerlijke bedrijfslunch? Laat uw werknemers genieten van een heerlijke bedrijfslunch op locatie!

Geniet samen met uw werknemers onbeperkt van een heerlijke bedrijfslunch! Met ons grote assortiment is uw bedrijfslunch gegarandeerd een succes! Wij serveren verse soep, salades, friet, saté en broodjes. Daarnaast heeft uw personeel keuze uit vele snacks en drankjes. 

Een bedrijfslunch organiseren voor uw personeel is dé manier om uw collega’s te belonen voor hun harde werk! Hierbij kan Frietfestijn u goed van dienst zijn! Wij hebben al jaren ervaring met het organiseren van bedrijfslunches. We hebben er dus ook een passend assortiment voor samengesteld!

De Bedrijfslunch mogelijkheden

Het organiseren van een bedrijfslunch is een originele manier om uw collega’s/personeel te trakteren. Zo krijgt het personeel tijdens de lunch uitgebreid de tijd om te smullen en te ontspannen na het harde werken.

Speciaal voor het organiseren van bedrijfslunches hebben wij een “Lunch Catering” aan onze prijslijst toegevoegd. Dit nieuwe menu bevat alle ingrediënten om uw bedrijfslunch een succes te maken! Denk hierbij aan onbeperkt verse broodjes, soep van de dag, luxe kroketterie, verse jus,  melk en nog veel meer! Neem een kijkje op onze prijzen pagina.

Naast het bedrijfslunch menu hebben we ook andere menu’s, passend bij elke gelegenheid.

Voor grotere groepen geldt een aangepaste offerte

Wilt u een bedrijfslunch organiseren samen met Frietfestijn? Mail info@frietfestijn.nl  of bel 06 245 552 63 ons en wij helpen u graag verder.

Kwaliteit

Beste prijs-kwaliteitverhouding,
het grootste assortiment.

Betrouwbaar

Geen verborgen kosten,
afspraak is afspraak.

Verantwoord

Wij frituren gezond,
in schone en plantaardige olie.

Professioneel

Professionele uitstraling,
onze wagen is altijd schoon.

Een Bedrijfslunch laten organiseren door frietfestijn?

U kunt met uw gasten gedurende 1 tot 1,5 uur onbeperkt smullen van het door u gekozen assortiment aan onze frietwagen. Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Er wordt van te voren een bedrag per persoon afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u bij ons dan ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u een overige vraag? Wij helpen u graag!