Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 490 recensies
js_loader

Bedrijfsfeest

Frietfestijn - Bedrijfsfeest

Een foodtruck op jouw bedrijfsfeest?

Genieten van de lekkerste snacks

Heerlijk het jaar afsluiten met een knapperige kroket of het grote succes vieren onder het genot van een verse portie friet met een flinke klodder mayo, met Frietfestijn is het gegarandeerd smullen. Wanneer je een bedrijfsfeest organiseert is het een goed idee om een foodtruck te huren. Het is niet alleen heerlijk genieten, maar vooral ook heel makkelijk. Jij hoeft je nergens zorgen om te maken. Alles wordt geregeld.

Bekijk onze menu's
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/image00001-scaled.jpeg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/10/Frietfestijn-Ballonen.svg

afspraak is afspraak

ook halal, vegan en vega

4.9 van de 5 klant waardering

Mobiele frietwagen - Animatie Busje - Frietfestijn

Een bedrijfsfeest organiseren? Kies voor Frietfestijn

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij de leukste feesten en lunches

Wanneer je een bedrijfsfeest wilt organiseren is het natuurlijk belangrijk dat je zorgt voor een lekkere maaltijd. Wanneer je kiest voor Frietfestijn ben je niet alleen gegarandeerd van kwaliteit, maar ook van variatie. Met meer dan 25 unieke snacks en ruim 7 soorten verse friet weet je zeker dat er altijd iets te smullen is voor jou. Natuurlijk bieden we ook heerlijke maaltijden voor onze vega(n) en halal vrienden. Er is voor ieder wat wils.

Offerte aanvragen
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/01/pexels-kalz📸🇺🇬-2498440-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/10/Frietfestijn-Ballonen.svg

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Contact

Leuke activiteiten voor jouw bedrijfsfeest

Bij een bedrijfsfeest hoort natuurlijk gezelligheid. Activiteiten kunnen hier een grote rol in spelen. Ook is dit natuurlijk goed voor de teambuilding en ontspanning. Genoeg redenen om leuke activiteiten te doen, maar wat zijn nou eigenlijk leuke activiteiten voor jouw bedrijfsfeest?

  • Quiz
  • Karaoke
  • Smullen en buikjes vullen
Frietkar met personeel van frietfestijn
Frietfestijn - Bedrijfsfeest

Wie is de quizmaster?

Een gouden oude, de quiz, vrijwel iedereen kan genieten van een spelletje vraag en antwoord. Maar wat nog veel leuker is, is wanneer deze quiz gepersonaliseerd wordt. Bedrijfsvragen, of nog leuker, vragen over je medewerkers. Hoe goed ken jij je team?

Zing je favoriete song.

Wat is beter voor de teambuilding dan een gezellige karaoke sessie. Heerlijk je longen uit je lijf zingen en genieten van de gezelligheid van karaoke. Prachtig.

Smullen en buikjes vullen

Iedereen houdt van lekker eten. Het is dan ook een fantastisch idee om jouw bedrijfsfeest te voorzien van heerlijke snacks en verse frieten. Frietfestijn staat voor je klaar, waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen

Tevreden klanten

De hoogste beoordeelde frietwagen van de BeNeLux!

4.9
js_loader
klantwaardering uit meer dan

490
js_loader

tevreden klanten

Bij ons op de bouwplaats is Frietfestijn al jaren onze vaste bakker. En zeker niet zomaar. Altijd lekker, altijd vriendelijk, altijd afspraak is afspraak. Super club!!
Zeer goede ervaring. Komen de gemaakte afspraken na. Aardige bediening en alles zag er keurig netjes uit.De friet en snacks waren van goede kwaliteit. Wij weten wie wij boeken als we weer een feestje hebben.
Frietfestijn heeft vorige week zaterdag het eten verzorgd voor ruim 60 gasten.Wat een enorme keuze en goede kwaliteit!Iedereen heeft ervan genoten en de complimenten waren niet op één hand te tellen.Met heel veel dank aan 2 vriendelijke jongemannen die ervoor gezorgd hebben dat alles op rolletjes liep!Het was super, echt een aanrader 😊
js_loader

Gevulde buikjes

Wij hebben dit jaar al

0

buikjes gevuld

Frietfestijn - Icon - Stropdassen Set

Bedrijfsfeest geven op eigen locatie? Frietfestijn komt langs.

Onze foodtruck komt overal

De klant is koning. Wij willen het zo makkelijk mogelijk maken voor jou. Onze foodtruck komt dan ook vrijwel overal. Let op; er dient een stopcontact binnen een straal van dertig meter aanwezig te zijn. Daarnaast moet er voldoende ruimte zijn om de wagen te parkeren. Tot slot weten wij graag hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn, zo hoeven zij niets te kort te komen.

Offerte aanvragen
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2023/05/20230603-20230603-IMG_7948-scaled.jpg
https://frietfestijn.nl/wp-content/uploads/2022/11/Frietfestijn-Icon-Stropdassen-Set.svg